Independent distributor of AdpackPro
bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人

Онлине оглашавање платформа са додатном вредношћу за предузећа
... и паметне крајњи корисници који се налазе атрактивне понуде из свих индустрија.

AdpackPro - 100% Швајцарска озбиљност, трајност и дуговечност.


Japanese, Albanian, Bosnian, Bulgarian, Vietnamese, belarusian, Greek, danish, english, Italian, Chinese, Hungarian, German, Norwegian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Slovak, Slovenian, Serbian, Thai, Turkish, Ukrainian, Finnish, French, hindi, Dutch, Croatian, Czech, Swedish, spanish,
Новац на интернету:: Партнер примања преко 2 нивоа.
српски, Serbian - Serbia,
Content trifft RefShare
srpski - Dies Securekarte kann Ihr Leben retten
Bitcoin-Packages von USI
Super mobile online wallet in srpski
BitCoin-Spenden-Network

О AdpackPro
... и зашто AdpackPro се веома разликује од других онлајн оглашавања платформи.

AdpackPro је платформа за оглашавање швајцарске компаније Onevision Holding AG, који се одликује поузданост и одрживост. На рекламној платформи AdpackPro предузетници могу обратити рекламе за њихову компанију, своје услуге или њихових производа (рекламних банера и текстуалне огласе).

Зашто је то тако и шта јасно разликује AdpackPro од другог "клик портала"?

Onevision Holding AG се бави развојем високих перформанси маркетинга производа и сарађује са разним глобалним играчима. Брзо већи број чланова AdpackPro ће комерцијализацију ове високо иновативне производе широм света.
Закључак: Onevision Holding AG ради и улаже у AdpackPro за промет других сопствених високо профитабилне производе И да прави разлику на друге рекламне порталима и обезбеђивању стабилности и сигурности за чланове. Холдинг улаже 10% продаје у рекламној платформи, тако да адекватна покривеност више од дато. Појединачне компоненте производ OneVision Holding AG се међусобно допуњују. То је импресиван пакет који обезбеђује дугорочну сигурност, успех и задовољних купаца. OneVision Holding AG активно промовише рекламну платформу AdpackPro преко емаил маркетинг, органске рангирање претраживача и свих познатих друштвених медија са додатак са ознаком "Link-Rotator".

Рекламни пакети (Adpacks) можете купити по цени од 25 еура (максимално 3000 активних Adpacks је могуће). Рекламни пакети трају од 4-6 месеци. Током тог периода, добићете, за сваку адпацк, гарантовано 10000 рекламе и најмање 100 гарантоване кликова на Вашу рекламу.

И предузетници и физичка лица могу учествовати кроз накнаде из базена комисија. Промотивни пакети учествују у сату базен дистрибуцијама који су одмах приписују стања на рачуну.
Плаћате 25 евра за Adpack и за време трајања ћете добити повраћај у износу од 30 евра. Можете готовину од салда рачуна у било ком тренутку (4 пута месечно бесплатно).
Такође, није проблем ако имате нешто да се примене. Компанија Вам пружа конфигурисани оглашавања. На тај начин, свако може да учествује у генијалном концепту AdpackPro.

Препорука систем:

Ако препоручити AdpackPro пријатељима или пословним партнерима, можете искористити препоруке система 2 корака. За главном партнер добијате 11% провизије на својим стеченим оглашавања пакета. За 2. ниво добићете 7%.
Број ваших партнера је неограничен. Можете позвати било који број перспективе за AdpackPro.

primer: Када директан партнер купује 10 рекламне пакете за 250, - ЕУР, добијате провизију од ЕУР 27,50 (11%). Ако један партнер од свог партнера купује исту количину, па је у својој 2. нивоу, добијате провизију у износу од 17,50 евра (7%).


Региструј се одмах овде и добити бесплатан сајт и маркетиншких материјала

Регистрација већ сада овде
AdpackPro - Реномирана платформа за оглашавање на мрежи са додатном вредношћу за предузећа.


српски, Serbian - Србија,
шпански, шведски, чешки, хрватски, холандски, хинди, француски, фински, украјински, турски, Тајландски, српски, словеначки, словачки, руски, румунски, португалски, пољски, норвешки, немачки, мађарски, кинески, италијански, енглески, дански, грчки, Вхите Руссиан, вијетнамски, бугарски, босански, Албанац, јапански,

AdpackPro - могућности приходи
... Ви не платите за оглашавање, али ви бити плаћени од стране вашег оглашавања.

AdpackPro даје сваки од њених чланова одличан начин да учествује у концепту AdpackPro - чак и од куће.
То је прва платформа са "Link-Rotator" (види >> аффилиате провизију), управља правих професионалаца за саобраћај! За додатне стицања OneVision Holding AG нуди стално шири аффилиате програм. Нема другог посредника провајдер плаћање које изазивају високе таксе. Уплате и исплате се врши директно од банкарских или инстант трансфер и кредитне картице. За куповину и насеља постоје одговарајуће документе. На 10 Неопходан сопствени кликова су увек важи за наредни дан, тако да нема стреса. Интернет сајт направљен веома јасан и висок квалитет и стално се проширује.

Свисс маде - Швајцарски квалитет!

AdpackPro нуди 3 начина да учествују у концепту. То зависи од броја активних Adpacks и број више људи можете надахнути AdpackPro и шта развијати у будућности те чињенице.

Које су предности за оглашиваче?
 • Промоција и олово генерације.
 • циљано коришћење свог буџета.
 • перспективе квалитета кроз велике / регионално покривање.
 • значајно смањен расипање.
 • ризика и наплате заснован на учинку од само правих кликова.
 • Стварање квалитетног саобраћаја.
 • Квалитет адвертисинг пакети у односу ненадмашиву цена-перформансе.
 • Оптимална онлајн маркетинг микс за постизање циљева.
 • Повећање свести.
Тренутно AdpackPro нуди 3 врсте оглашавања: текстуалне огласе, баннер огласе и видео огласе.

Банер се може подесити у форматима 125к125, 468к60 и 728к90. Видео оглас се приказује када се трупци чланица у. Додатни текст и банер оглашавање кошта 4.50 ЕУР (5.50 ЕУР за банер са форматом 728к90). Видео Пријава Реклама кошта 89.00 евра.
Уз куповину оглашавања у облику Adpacks, можете промовисати свој посао, своје услуге или производе. Такође примати накнаде из Поол комисија (не гарантује) за активне Adpack. Тако да предложи 2 муве једним ударцем. - Промовишете свој посао и добити још новца. Не брините, чак и појединци могу имати користи од надокнаду. Не постоји проблем ако имате нешто да се примене. Компанија Вам пружа конфигурисани оглашавања.

Пакет кошта 25 евра и обухвата 10.000 гарантованих утиске и гарантовано 100 кликова. Када 30 евра се генерише за оглашавање пакет, завршава се и није више укључен у дистрибуцију базена. Надокнада ће бити исплаћена по сату.

Постоји прецизна информација може се дати на висини, јер је приход је подлеже променама и никада није иста. За накнаду не постоји гаранција. Сваки члан може имати највише 3.000 активних Adpacks (у зависности од изабраног чланству у).

Да искористи дистрибуције базена, ваши Adpacks мора бити испуњен оглашавања и морате да погледате себе 10 реклама дневно. То можете да урадите за 24 сата дневно. Када је на вама. Мандат реклами је да насумично по 15 - 30 секунди. Само да се разматра у дистрибуцији базена следећег дана.

Сазнајте у наредним 3 видео како можете купити Adpacks, може доказати на рекламирање и како видите оглашавање (видео записи се могу наћи чак и након успешне регистрације на задњем канцеларији под "Видео Помоћ и графиком").буи Adpacks
Пуњење Adpacks са рекламе
Погледај реклама
Добићете додатне рекламне поена за изабраног чланство. Чак и тако да могу да промовишу своје пословање и своје производе. У трошкови су плаћени за 1 годину унапред.

почевши од основног чланства, бићете укључени у продаји ваших филијала до друге генерације (чланарине искључена). За главном партнер добијате 11% провизије на њихове продаје. За 2. ниво добићете 7%. Свако стицање чланства "Хеееро" добија 24.000 рекламне бодова и може користити до максимално 3.000 активних Adpacks.

Као "Affiliate члан" Можете добити без реклама поена, али су већ укључени у продаји свог директног партнера. А "Affiliate члан" може имати највише 10 Adpacks. Тако да можете користити платформу на почетку слободан, а тестирају своје опције, а затим одабрати прави Оне Фор Иоу чланство.


Vergütungsplan AdpackPro

Региструј се одмах овде и добити бесплатан сајт и маркетиншких материјала

Регистрација већ сада овде

Зарадите новац AdpackPro. - Финансијски слобода.


српски, Serbian - Србија,
јапански, Албанац, босански, бугарски, вијетнамски, Вхите Руссиан, грчки, дански, енглески, италијански, кинески, мађарски, немачки, норвешки, пољски, португалски, румунски, руски, словачки, словеначки, српски, Тајландски, турски, украјински, фински, француски, хинди, холандски, хрватски, чешки, шведски, шпански,

Више вредност са AdpackPro
... за компаније већ и за појединце.

AdpackPro није само једноставан клик платформа. Идеја је да предузетници могу да промовишу своје пословање јефтин, па чак и добити преостали приход од базена повратка. То је софистицирани "укупан пакет", где су брзине савршено месхинг. Сви модули су усмерене ка одрживости, поузданост и додане вриједности за купца. Активирањем до 3000 Adpacks постоји велика додата вредност за компаније, онлине продавница и веб сајту оператора. Ово су тада 300.000 гарантована кликова без трошкова на ваш оглас - јуст авесоме!

У будућности, можете очекујемо више сензације у онлине маркетингу!

 • Швајцарски платформа за оглашавање: Свисс Маде - Швајцарски квалитет!
 • квалитет саобраћаја (реални посетилаца).
 • Повећање саобраћаја на сајту и на тај начин боље рангирање на претраживачима.
 • органска саобраћај.
 • Повећајте своје продајне бројке.
 • Раст ваше онлине пословање.
 • циљано и квалификовани води.
 • Стварање профитабилне кампање.
 • Текст и банер оглашавање, као и видео рекламни у за пријављивање.
 • одговарајући документи и фактуре за куповину и повлачења.
 • Немачки кориснички интерфејс и немачки подршка.
 • Фрее регистрација могуће.
 • Приход удео од базена комисија (до 3.000 Adpacks).
 • рекламна пакет (Adpack) кошта 25 евра и гарантује да донесе 10.000 приказа и најмање 100 кликова.
 • Партнер комисија за упућивање људи на 1. и 2. генерације.
 • У месецу четири пута слободан исплата на проверио банковни рачун (од 5. исплата 10 накнаде евра)

Региструј се одмах овде и добити бесплатан сајт и маркетиншких материјала

Регистрација већ сада овдеAdpackPro - свисс маде - swiss quality


spanish, Swedish, Czech, Croatian, Dutch, hindi, French, Finnish, Ukrainian, Turkish, Thai, Serbian, Slovenian, Slovak, Russian, romanian, Portuguese, Polish, Norwegian, German, Hungarian, Chinese, Italian, english, danish, Greek, belarusian, Vietnamese, Bulgarian, Bosnian, Albanian, Japanese,
AdpackPro искуства и информације
српски, Serbian - Serbia,

Onevision Holding AG

Велики број креативних људи који деле заједничку визију - Ово је OneVision Holding AG. Основна идеја оснивача је основана у мају 2015. стручности разних стручњака из различитих области првобитно и њихове мреже треба да буде доведен заједно под једним кровом за иновативни онлине бизниса. Јер су знали једни друге, састали су се благовремено конструктивним дискусијама у Марбеилла. Од основне идеје онда OneVision Holding AG настао у року од неколико месеци. Асортиман производа и услуга стално расте и неумољиво. Право на сопствени и да се дистрибуира производе и услуге је високо од почетка до данас, и да нико други.

Лансирање је извршено са програмом "Јопбоостер". Ово је комплет онлајн софтвера. Најважнија карактеристика је да омогући људима да своје текстове оптимизована за претраживаче, тако да ови сајтови онда заиста може наћи на интернету. Шта добро је најбољи сајт ако нико не пронађе ову страницу. Је "Јопбоостер" је сада даље развија и нуди се у различитим конфигурацијама. Паралелно, концепт обуке у области СЕО је развијен. Ово је непрекидно учи у виду обуке од стране квалификованих инструктора OneVision Holding AG.

Од самог почетка, стратешка партнерства су важан корак за развој OneVision Holding AG. Између OneVision Holding AG и Хумболдт школе, Индисофт и другим партнерима, она је веома брзо до сарадње и трансфера знања. Заједно се точак сигурно измислио ништа ново, али је зарадио више рунду обично.

OneVision Holding AG

10% од промета ОнеВисонХолдингАГ протока у оквиру пројекта AdpackPro (ЦТР брендирање и Сеарцх Енгине Ранкинг других производа)


Региструј се одмах овде и добити бесплатан сајт и маркетиншких материјала

Регистрација већ сада овде

Озбиљан и правни. - Искуство са рекламном платформе AdpackPro


шпански, шведски, чешки, хрватски, холандски, хинди, француски, фински, украјински, турски, Тајландски, српски, словеначки, словачки, руски, румунски, португалски, пољски, норвешки, немачки, мађарски, кинески, италијански, енглески, дански, грчки, Вхите Руссиан, вијетнамски, бугарски, босански, Албанац, јапански,


AdpackPro телевизија
http://www.pro-adpack.com/videos/?lp=01

AdpackPro - Presentation
http://www.pro-adpack.com/videos/?lp=03


OneVision Holding AG - Производи
... Остали производи које нуди OneVision Holding AG

Jopboosterpro Series
Adpackpro Series
Internet Academy
Europe
AdpackProbooster
Series
Adpackbooster
AdpackProApp
Onevision Done4you
SmartShopper
Smartmessenger
Smartaffiliate
OnevisionWorld
Done4You
OnevisionWorld
Onevisionazon
Onevision Card

Региструј се одмах овде и добити бесплатан сајт и маркетиншких материјала

Регистрација већ сада овде

AdpackPro - 100% Швајцарска озбиљност, трајност и дуговечност.


Japanese, Albanian, Bosnian, Bulgarian, Vietnamese, belarusian, Greek, danish, english, Italian, Chinese, Hungarian, German, Norwegian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Slovak, Slovenian, Serbian, Thai, Turkish, Ukrainian, Finnish, French, hindi, Dutch, Croatian, Czech, Swedish, spanish,
Новац на интернету:: Партнер примања преко 2 нивоа.
српски, Serbian - Serbia,
Content trifft RefShare
srpski - Dies Securekarte kann Ihr Leben rettenAdpackPro - Presentation

3 Посетилаца на сајту
отисак
-