Independent distributor of AdpackPro
bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人

Spletna platforma oglaševanje z dodano vrednostjo za podjetja
... in pametne končni uporabniki, ki bodo našli privlačne ponudbe iz vseh panog.

AdpackPro - 100% švicarski resnost, trpežnost in dolgo življenjsko dobo.


Albanian, english, Bulgarian, Bosnian, Czech, danish, Finnish, French, Greek, hindi, Croatian, Italian, Japanese, Chinese, Hungarian, German, Dutch, Norwegian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Slovak, Slovenian, spanish, Serbian, Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese, belarusian,
Denar na internetu:: Partner prejemki več kot 2 nivojih.
slovenščina, Slovenian - Slovenia,
Content trifft RefShare
slovenscina - Dies Securekarte kann Ihr Leben retten
Bitcoin-Packages von USI
Super mobile online wallet in slovenscina
BitCoin-Spenden-Network

O AdpackPro
... in zakaj AdpackPro je zelo drugačen od drugih spletnih oglaševalskih platform.

AdpackPro je platforma oglaševanje švicarskega podjetja OneVision Holding AG, za katero je značilna zanesljivost in trajnost. Na oglaševalska platforma lahko AdpackPro podjetniki obrnejo oglaševanje za svoje podjetje, njihove storitve ali njihov (banner oglase in besedilne oglase) izdelka.

Zakaj je temu tako in kaj jasno razlikuje AdpackPro od drugih "klik portalov"?

OneVision Holding AG se ukvarja z razvojem visoko zmogljivih trženje izdelkov in sodeluje z različnimi svetovnimi akterji. Hitro rastoče število članov AdpackPro bodo tržili to zelo inovativne izdelke po vsem svetu.
ugotovitev: OneVision Holding AG deluje in vlaga v AdpackPro za trženje drugih lastnih visoko donosnih izdelkov In to naredi razliko do drugih oglasnih portalov in zagotavljanju stabilnosti in varnosti za člane. Holdinška vlaga 10% prodaje v oglaševalska platforma, tako da je primerna pokritost več kot dano. Posamezne komponente OneVision Holding AG izdelkov med seboj dopolnjujejo. To je impresivna paket, ki zagotavlja dolgoročno varnost, uspeh in zadovoljne stranke. OneVision Holding AG dejavno spodbuja platformo za oglaševanje AdpackPro preko email marketing, ekološki iskalnik razvrstitev in vseh znanih socialnih medijev s dodatek z oznako "Link-Rotator".

V oglaševalski paketi (Adpacks) lahko kupite za ceno 25 EUR (največ 3000 aktivnih Adpacks možno). Te oglaševanje paketi trajajo 4-6 mesecev. V tem času, boste prejeli za vsak adpack, zagotovljena 10000 oglasi in vsaj 100 zagotavlja klikov na vaš oglas.

Obe podjetniki in posamezniki lahko sodelujejo tudi s povračili iz bazena-komisij. Oglaševalskih paketov sodelujejo v urno distribucij bazen, ki so neposredno pripisati stanja na računu.
Plačate 25 EUR za Adpack in v času boste prejeli nadomestilo v višini 30 EUR. Lahko izplačilo stanje na računu kadarkoli (4-krat na mesec brezplačno).
Prav tako ni problem, če imate kaj, da jih lahko uporabljajo. Podjetje vam ponuja prednastavljeno oglaševanja. Tako lahko vsakdo sodeluje pri zamišljenim konceptom AdpackPro.

Sistem priporočilo:

Če priporočamo AdpackPro s prijatelji ali poslovnimi partnerji, lahko izkoristite priporočilo sistema 2 korakih. Za vašo neposredno partnerja dobiš 11% provizije na njihovih pridobljenih oglaševalskih paketov. Na 2. stopnji boste dobili 7%.
Število vaših partnerjev ni omejeno. Povabite lahko neomejeno število možnosti, do AdpackPro.

primer: Ko neposreden partner kupil 10 oglaševalskih paketov za 250, - EUR, boste prejeli provizijo v višini 27,50 EUR (11%). Če en partner iz svojega partnerja kupi enak znesek, tako da v 2. stopnji, boste dobili provizijo v višini 17.50 EUR (7%).


Registriraj se tukaj in dobite brezplačno spletno stran in trženjskih gradiv

Registrirajte se brezplačno tukaj
AdpackPro - Ugledna spletno oglaševanje platformo z dodano vrednostjo za podjetja.


slovenščina, Slovenian - Slovenija,
white russian, vietnamski, ukrajinski, turška, Thai, švedski, Srbščina, španski, slovenščina, Slovak, ruski, romunsko, portugalski, poljski, norveški, Nizozemski, nemško, madžarski, kitajski, Japonski, Italijanski, Hrvaški, Hindi, Grški, francoski, finski, Danski, Češka, bosanski, Bolgarski, Angleščina, Albanski,

AdpackPro - možnosti dohodki
... Ne boste plačali za oglaševanje, vendar pa se jih oglaševanja plača.

AdpackPro ponuja vsak od njenih članov je odličen način, da sodelujejo pri konceptu AdpackPro - tudi od doma.
To je prva platforma z "Link-Rotator" (glej >> affiliate provizije), s pravimi strokovnjaki za promet deluje! Za dodaten zaslužek OneVision Holding AG ponuja vedno širi affiliate program. Obstaja noben drug izvajalec posredniških plačilnih ki povzročajo visoke provizije. Depoziti in dvigi se izvajajo neposredno bančništva ali instant prenos in kreditno kartico. Za nakupe in naselij obstajajo dokumenti. V 10 Potrebna lastna kliki vedno velja za naslednji dan, tako da ni stresa. Spletna stran je ustvarjena zelo jasno in visoko kakovost in se nenehno širi.

Swiss Made - švicarska kvaliteta!

AdpackPro ponuja 3 načine za sodelovanje v koncept. To je odvisno od števila aktivnih Adpacks in število več ljudi, ki jih lahko vzbudijo AdPackPro in kaj razvilo v prihodnosti tega dejstva.

Kakšne so koristi za oglaševalce?
 • Promocija in svinec generacije.
 • usmerjena uporaba proračuna.
 • Obeti kakovosti skozi veliki / regionalno pokritost.
 • bistveno zmanjšalo izgube.
 • brez tveganja in obračun, ki temelji na uspešnosti samo pristnih klikov.
 • Generacija kakovostnega prometa.
 • Kakovost oglaševanja paketi za neprekosljivo razmerje med ceno in zmogljivostjo.
 • Optimalna spletnega trženja za doseganje svojih ciljev.
 • Povečati ozaveščenost.
Trenutno AdpackPro ponuja 3 vrste oglaševanja: besedilne oglase, oglasne pasice in video oglase.

Transparent je mogoče nastaviti v formatih 125x125, 468x60 in 728x90. Video oglas se prikaže, če član dnevniki v. Dodatni tekst in banner oglaševanje stane 4,50 EUR (5,50 EUR za zastavo z obliko 728x90). Video Prijava Oglaševanje stane 89,00 EUR.
Z nakupom oglaševanje v obliki Adpacks, lahko spodbujajo svoje podjetje, svoje storitve ali svoje izdelke. Prav tako prejeli povračilo iz sklada, provizije (ni zagotovljena) za aktivne Adpack. Torej predlagaš 2 muhi na en mah. - Vi promocijo vašega podjetja in prejeli celo denar. Ne skrbite, lahko tudi posamezniki upravičeni do povračila. Ni problem, če imate kaj, da jih lahko uporabljajo. Podjetje vam ponuja prednastavljeno oglaševanja.

Paket stane 25 EUR in vključuje 10.000 zagotovljeno vtise in zagotovljena 100 klikov. Ko so 30 EUR, ki jih ustvari z oglaševalskega paketa, se konča in se ni več vključena v distribucijo bazenu. Povračilo se izplača na uro.

Ni natančne informacije je mogoče dati na znesek, saj je prihodek lahko nihajo in ni nikoli enaka. Za povračilo ni nobenega jamstva. Vsak član ima lahko največ 3.000 aktivnih Adpacks (odvisno od izbranega članstva).

Če želite izkoristiti porazdelitve bazen, morajo biti vaši Adpacks napolnjena z oglaševanjem in moraš gledati sebe 10 oglasov na dan. To lahko storite za 24 ur na dan. Ko je odvisno od vas. Izraz oglasa je naključno vsak 15 - 30 sekund. Samo zato, da se upoštevajo pri razdelitvi bazenu naslednji dan.

Pozanimajte se v naslednjih 3 video posnetkov, kot jih lahko kupite Adpacks, lahko dokaže z oglaševanjem in kako si lahko ogledate oglaševanje (video posnetke je mogoče najti tudi po uspešni prijavi v hrbtu pisarni pod "Video Pomoč in grafiko").Nakup Adpacks
Polnilne Adpacks z oglaševanjem
Poglej Oglaševanje
Boste prejeli dodatne oglaševanja točk za izbrani članstvo. Tudi tako lahko spodbujajo svoje podjetje in svoje izdelke. Članarine se plačujejo za 1 leto vnaprej.

iz osnovne članstva, boste vključeni v prodajo svojih podružnic do druge generacije (brez članarine). Za vašo neposredno partnerja dobiš 11% provizije od njihove prodaje. Na 2. stopnji boste dobili 7%. Vsakdo pridobitev članstva "Heeero" prejme 24.000 oglaševanja točk in se lahko uporabijo do največ 3.000 aktivnih Adpacks.

Kot "Affiliate član" dobiš nobenih oglaševalskih točk, vendar pa so že vključeni v prodajo svojim neposrednim partnerja. A "Affiliate članica" ima lahko največ 10 Adpacks. Tako da lahko uporabite platformo sprva brezplačno, in preizkusite svoje možnosti in izberite pravega za vas članstvo.


Vergütungsplan AdpackPro

Registriraj se tukaj in dobite brezplačno spletno stran in trženjskih gradiv

Registrirajte se brezplačno tukaj

Zaslužite denar s AdpackPro. - Finančna svoboda.


slovenščina, Slovenian - Slovenija,
Albanski, Angleščina, Bolgarski, bosanski, Češka, Danski, finski, francoski, Grški, Hindi, Hrvaški, Italijanski, Japonski, kitajski, madžarski, nemško, Nizozemski, norveški, poljski, portugalski, romunsko, ruski, Slovak, slovenščina, španski, Srbščina, švedski, Thai, turška, ukrajinski, vietnamski, white russian,

Več vrednost z AdpackPro
... za podjetja, ampak tudi za posameznike.

AdpackPro ni samo preprost klik platformo. Ideja je, da lahko podjetniki spodbujanje njihovega poslovanja poceni in celo prejeli preostali dohodek z bazenom donose. To je prefinjeno "celotni paket", kjer so zobniki prijemov popolnoma. Vsi moduli so usmerjeni k trajnosti, zanesljivosti in dodano vrednost za kupca. Z aktiviranjem do 3000 Adpacks obstaja velika dodana vrednost za podjetja, spletnih trgovin in upravljavci spletnih strani. To so nato 300.000 zajamčene brez stroškov klikne vaš oglas - samo super!

V prihodnje lahko pričakujemo še več občutkov v spletni marketing!

 • Swiss platforma oglaševanje: Swiss Made - švicarska kvaliteta!
 • Kakovost prometa (realni obiskovalcev).
 • Povečanje prometa na vašo spletno stran in s tem boljšo uvrstitev iskalnik.
 • ekološko prometa.
 • Povečajte svoje podatke o prodaji.
 • Rast vašega poslovanja na spletu.
 • usmerjeno in usposobljeni vodi.
 • Ustvarjanje donosne kampanje.
 • Besedilo in banner oglaševanje, kot tudi video oglaševanje v območju prijavo.
 • ustrezni dokumenti in računi za nakupe in dvige.
 • Nemški uporabniški vmesnik in nemško podporo.
 • Brezplačna registracija mogoča.
 • Delež prihodkov iz bazena komisij (do 3000 Adpacks).
 • ki vključuje paket oglaševanje (Adpack) stane 25 EUR in je zagotovljeno, da bi 10.000 poglede in vsaj 100 klikov.
 • Partner komisija za sklicevanje ljudi na 1. in 2. generacije.
 • V mesecu štirikrat brezplačno Izplačilo na preverjenih bančni račun (od izplačila 10 pristojbino 5. evra)

Registriraj se tukaj in dobite brezplačno spletno stran in trženjskih gradiv

Registrirajte se brezplačno tukajAdpackPro - Swiss - swiss kakovosti


belarusian, Vietnamese, Ukrainian, Turkish, Thai, Swedish, Serbian, spanish, Slovenian, Slovak, Russian, romanian, Portuguese, Polish, Norwegian, Dutch, German, Hungarian, Chinese, Japanese, Italian, Croatian, hindi, Greek, French, Finnish, danish, Czech, Bosnian, Bulgarian, english, Albanian,
AdpackPro izkušnje in informacije
slovenščina, Slovenian - Slovenia,

Onevision Holding AG

Veliko kreativnih ljudi, ki si delijo skupno vizijo - To je OneVision Holding AG. Osnovna ideja ustanoviteljev je bila ustanovljena maja 2015 opravili strokovnjaki različnih strokovnjakov iz prvotno različnih industrij in njihova omrežja bi bilo treba združiti pod eno streho za inovativno spletnih podjetij. Ker so vedeli drug drugega, so se srečali pravočasno konstruktivne razprave v Marbeilla. Od osnovne ideje nato OneVision Holding AG izvira v nekaj mesecih. Paleta izdelkov in storitev, ki je vztrajno in nezadržno raste. Pravica do lastne in se razdeli izdelke in storitve, ki je bil visok od začetka do danes, in za nič drugega.

Izstrelitev je bila izvedena s programom "Jopbooster". To je komplet spletne programske opreme. Najpomembnejša značilnost je omogočiti ljudem, da izrazijo svoja besedila optimizirana za iskalnike, tako da te spletne strani se lahko potem dejansko mogoče najti na spletu. Kaj je dobro najboljše spletne strani, če nihče ne najde te strani. Za "Jopbooster" je sedaj nadalje razvijati in je na voljo v različnih konfiguracijah. Vzporedno s tem je bil koncept usposabljanja na področju SEO razvita. To se nenehno poučujejo v obliki usposabljanja, ki ga usposobljeni inštruktorji iz OneVision Holding AG.

Že od samega začetka je bila strateška partnerstva pomemben korak za razvoj OneVision Holding AG. Med OneVision Holding AG in Humboldt School, Indisoft in drugimi partnerji, je prišel zelo hitro sodelovanja in prenosa znanja. Skupaj je kolo zagotovo izumili nič novega, vendar je bilo bolj krog običajno.

OneVision Holding AG

10% prometa OneVisonHoldingAG tokom v projektu AdpackPro (CTR, blagovne znamke in iskalnik razvrstitev od drugih proizvodov)


Registriraj se tukaj in dobite brezplačno spletno stran in trženjskih gradiv

Registrirajte se brezplačno tukaj

Resna in zakonito. - Izkušnje s platformo za oglaševanje AdpackPro


white russian, vietnamski, ukrajinski, turška, Thai, švedski, Srbščina, španski, slovenščina, Slovak, ruski, romunsko, portugalski, poljski, norveški, Nizozemski, nemško, madžarski, kitajski, Japonski, Italijanski, Hrvaški, Hindi, Grški, francoski, finski, Danski, Češka, bosanski, Bolgarski, Angleščina, Albanski,

OneVision Holding AG - Izdelki
... Drugi izdelki, ki jih OneVision Holding AG ponujajo

Jopboosterpro Series
Adpackpro Series
Internet Academy
Europe
AdpackProbooster
Series
Adpackbooster
AdpackProApp
Onevision Done4you
SmartShopper
Smartmessenger
Smartaffiliate
OnevisionWorld
Done4You
OnevisionWorld
Onevisionazon
Onevision Card

Registriraj se tukaj in dobite brezplačno spletno stran in trženjskih gradiv

Registrirajte se brezplačno tukaj

AdpackPro - 100% švicarski resnost, trpežnost in dolgo življenjsko dobo.


Albanian, english, Bulgarian, Bosnian, Czech, danish, Finnish, French, Greek, hindi, Croatian, Italian, Japanese, Chinese, Hungarian, German, Dutch, Norwegian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Slovak, Slovenian, spanish, Serbian, Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese, belarusian,
Denar na internetu:: Partner prejemki več kot 2 nivojih.
slovenščina, Slovenian - Slovenia,
Content trifft RefShare
slovenscina - Dies Securekarte kann Ihr Leben rettenAdpackPro - Presentation

2 obiskovalcev
Imprint
-