Independent distributor of AdpackPro
bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人

platformë online reklamat me vlerë të shtuar për kompanitë
... dhe të zgjuar e end-userave të cilët do të gjejnë oferta tërheqëse nga të gjitha industritë.

AdpackPro - 100% seriozitet zvicerane, qëndrueshmëri dhe jetëgjatësi.


english, belarusian, Bosnian, Bulgarian, Czech, danish, Finnish, French, German, Greek, hindi, Dutch, Hungarian, Italian, Japanese, Chinese, Croatian, Norwegian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Serbian, Albanian, Slovak, Slovenian, spanish, Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese,
Paratë në internet:: Shpërblimi Partner mbi 2 nivele.
shqiptar, Albanian - Albania,
Content trifft RefShare
shqiptar - Dies Securekarte kann Ihr Leben retten
Bitcoin-Packages von USI
Super mobile online wallet in shqiptar
BitCoin-Spenden-Network

Rreth AdpackPro
... dhe pse AdpackPro është shumë e ndryshme nga platforma të tjera online të reklamave.

AdpackPro është një platformë reklamuese e kompanisë zvicerane OneVision Holding AG, e cila karakterizohet me besueshmërinë dhe qëndrueshmërinë. Në platformën reklamuese sipërmarrësit AdpackPro mund të kthehet reklamat për kompaninë e tyre, shërbimit të tyre ose produktin e tyre (reklama baner dhe reklama tekst).

Pse është kjo kështu dhe çfarë e dallon në mënyrë të qartë AdpackPro nga tjetri "kliko portaleve"?

OneVision Holding AG është e angazhuar në zhvillimin e produkteve të marketingut të lartë të performancës dhe bashkëpunon me lojtarë të ndryshme globale. Numri në rritje të shpejtë të anëtarëve të AdpackPro do treg këtë produkteve shumë të reja në mbarë botën.
Përfundim: OneVision Holding AG operon dhe investon në AdpackPro për marketingun e produkteve të tjera të veta shumë fitimprurës Dhe kjo e bën dallimin në portale të tjera reklamuese dhe sigurimin e stabilitetit dhe sigurisë për anëtarët. Holding investon 10% të shitjeve në platformën e reklamave, në mënyrë që mbulimi adekuat është më shumë se dhënë. Komponentët individualë të produkteve të OneVision Holding AG plotësojnë njëri-tjetrin. Kjo është një paketë mbresëlënëse që siguron sigurinë afatgjatë, sukses dhe konsumatorë të kënaqur. OneVision Holding AG në mënyrë aktive promovon platformën reklamuese AdpackPro nëpërmjet email marketing, organike rangut motor kërkimi dhe të gjitha mediat e njohura sociale me një shtesë me etiketë "Link-Rotator".

reklamat paketa (Adpacks) ju mund të bleni për një çmim prej 25 EUR (maksimumi 3000 Adpacks aktive janë të mundshme). Këto paketa reklamat kanë një kohëzgjatje prej 4-6 muaj. Gjatë kësaj kohe, ju do të merrni, për çdo adpack, e garantuar 10.000 reklama dhe të paktën 100 klikime të garantuara në reklamën tuaj.

Të dy sipërmarrësit dhe individët mund të marrin pjesë nëpërmjet rimbursimeve nga pishinë-komisioneve. paketa tuaj reklamat pjesë në shpërndarjet çdo orë pishinë që i atribuohen menjëherë në bilancin e llogarisë tuaj.
Ju paguani 25 euro për një Adpack dhe gjatë afatit ju do të merrni një rimbursim në vlerë prej 30 euro. Ju mund të holla nga bilancin e llogarisë në çdo kohë (4 herë në muaj falas).
Nuk është gjithashtu një problem në qoftë se ju keni ndonjë gjë që ju mund të aplikoni. Kompania ju ofron me reklama preconfigured. Kështu, të gjithë mund të marrin pjesë në konceptin zgjuar e AdpackPro.

Sistemi Rekomandimi:

Nëse ju rekomandojmë AdpackPro për miqtë apo partnerët e biznesit, ju mund të përfitojnë nga një sistem rekomandimi 2-hap. Për partnerin tuaj të drejtpërdrejtë që ju të merrni komision 11% në paketat e tyre të fituara reklamave. Për nivelin e 2 ju do të merrni 7%.
Numri i partnerëve tuaj është e pakufizuar. Ju mund të ftojë çdo numër të perspektivave të AdpackPro.

shembull: Kur një partner i drejtpërdrejtë blen 10 paketa reklamat për 250, - EUR, ju merrni një komision prej 27.50 EUR (11%). Në qoftë se një partner nga partneri juaj blen të njëjtën sasi, kështu që në nivelin tuaj e 2, që ju të merrni një komision në vlerë prej 17.50 euro (7%).


Regjistrohu tani këtu dhe për të marrë një faqe interneti të lirë dhe materialeve tjera të marketingut

Regjistrohu tani falas këtu
AdpackPro - Reputacion platformë online reklamat me vlerë të shtuar për kompanitë.


shqiptar, Albanian - Shqipëri,
vietnamisht, ukrainas, turk, Thai, suedez, spanjisht, slloven, sllovak, shqiptar, serb, rusisht, rumun, portugalisht, polonisht, norvegjez, kroat, kinez, japonisht, italian, hungarez, holandez, hindi, grek, gjermanisht, frëngjisht, finlandisht, danez, çek, bullgare, boshnjake, bardhë russian, anglisht,

AdpackPro - mundësi të ardhura
... Ju nuk paguajnë për reklamat tuaja, por ju merrni paguar nga reklamat tuaja.

AdpackPro ofron secili prej anëtarëve të saj një mënyrë e madhe për të marrë pjesë në konceptin e AdpackPro - edhe nga shtëpia.
Kjo është platforma e parë me një "Link-Rotator" (shih >> komision Filialin), drejtuar nga profesionistë të vërtetë për komunikacion! Për fituar plotësuese, OneVision Holding AG ofron një program gjithnjë në zgjerimin Filialin. Nuk ka ofrues tjetër ndërmjetës pagesës që shkaktojnë taksat e larta. Depozitat dhe tërheqjet kryhen drejtpërdrejt nga bankare ose transferimit të menjëhershme dhe kartë krediti. Për blerjet dhe vendbanime ka dokumente të duhura. 10 klikimeve nevojshme veta janë gjithmonë të vlefshme për të nesërmen kështu që nuk ka stres. Faqe interneti është krijuar cilësi shumë të qartë dhe të lartë dhe është vazhdimisht duke u zgjeruar.

Swiss Made - cilësisë zvicerane!

AdpackPro ofron 3 mënyra për të marrë pjesë në konceptin. Kjo varet nga numri i Adpacks aktive dhe numri i më shumë njerëz që ju mund të frymëzojnë AdPackPro dhe çfarë zhvillohen në të ardhmen e këtij fakti.

Cilat janë përfitimet për reklamuesit?
 • Promovimi dhe brez të çojë.
 • synuar përdorimin e buxhetit tuaj.
 • Perspektivat e cilësisë nëpërmjet mbulimit të madhe / rajonal.
 • reduktuar ndjeshëm harxhimin.
 • pa rrezik dhe të bazuar në performancë faturimi i klikimeve vetëm të vërtetë.
 • Gjenerimi i trafikut me cilësi të lartë.
 • paketa cilësi reklamat në një raport të unbeatable çmim-performance.
 • optimal mix marketingut në internet për arritjen e qëllimeve tuaja.
 • Rritjen e ndërgjegjësimit.
Aktualisht AdpackPro ofron 3 lloje të reklamave: reklama tekstuale, banner ads dhe video reklama.

Flamuri mund të vendosen në formatet 125x125, 468x60 dhe 728x90. Videoja shpallje shfaqet kur një shkrimet anëtare në. Teksti shtesë dhe reklamat flamurin kushton 4.50 euro (5.50 euro për flamurin me formatin 728x90). Videoja Login Advertising kushton 89.00 euro.
Me blerjen e reklamave në formën e Adpacks, ju mund të promovuar biznesin tuaj, shërbimet tuaja ose të produkteve tuaja. Ju gjithashtu marrin rimbursimet nga komisionet Pool (jo e garantuar) për Adpack tuaj aktive. Kështu që ju propozojmë 2 zogj me një gur. - Ju promovuar biznesin tuaj dhe për të marrë edhe të holla. Mos u shqetësoni, edhe individët mund të përfitojnë nga rimbursimi. Nuk ka asnjë problem nëse keni ndonjë gjë që ju mund të aplikoni. Kompania ju ofron me reklama preconfigured.

Një paketë kushton 25 euro dhe përfshin 10.000 përshtypjet e garantuara dhe të garantuara 100 klikime. Pasi 30 EUR janë të krijuara nga një paketë reklamat, ajo mbaron dhe nuk është përfshirë në shpërndarjen pishinë. Rimbursimi do të paguhet për orë.

Asnjë informacion i saktë mund të jepet në shumën, pasi të ardhurat i nënshtrohet luhatjeve dhe nuk është e njëjtë. Për rimbursimin nuk ka garanci. Çdo anëtar mund të ketë një maksimum prej 3,000 Adpacks aktive (në varësi të anëtarësimit të zgjedhur).

Për të përfituar nga shpërndarjes pishinë, Adpacks juaj duhet të jetë e mbushur me reklama dhe ju duhet të shikoni në veten 10 reklama në ditë. Ju mund ta bëni këtë për 24 orë në ditë. Kur, është deri te ju. Mandati i një reklame është që rastësisht çdo 15 - 30 sekonda. Vetëm kështu që ju janë marrë parasysh në shpërndarjen pishinë të nesërmen.

Mëso në 3 video e mëposhtme që ju mund të bleni Adpacks, mund të provojë me reklamat dhe se si për të parë reklamat (e videos mund të gjenden edhe pas regjistrimit të suksesshëm në zyrën tuaj mbrapa nën "Video Ndihmë & grafikë").Blej Adpacks
Plotesimi Adpacks me reklamat
Shiko Reklamim
Ju do të merrni pikë shtesë reklamat për anëtarësimin e zgjedhur. Edhe kështu që ju mund të promovuar biznesin tuaj dhe produktet tuaja. Të detyrimet janë paguar për 1 vit më parë.

duke filluar nga anëtarësimi bazë, ju do të jetë i përfshirë në shitjen e bashkëpunëtorët tuaj deri në brezin e dytë (kuotat e anëtarësimit përjashtuar). Për partnerin tuaj të drejtpërdrejtë që ju të merrni komision 11% në shitjet e tyre. Për nivelin e 2 ju do të merrni 7%. Çdokush marrjen e anëtarësimit "Heeero" merr 24.000 pikë reklamat dhe mund të përdorin deri në një maksimum prej 3000 Adpacks aktive.

Si "Affiliate Anëtar" Ju merrni asnjë pikë reklamuese, por ju tashmë janë të përfshirë në shitjen e partnerit tuaj të drejtpërdrejtë. A "Affiliate anëtar" mund të ketë një maksimum prej 10 Adpacks. Kështu që ju mund të përdorin platformën fillimisht të lirë, dhe të testuar opsionet e saj, dhe pastaj zgjidhni një të drejtë për ju anëtarësim.


Vergütungsplan AdpackPro

Regjistrohu tani këtu dhe për të marrë një faqe interneti të lirë dhe materialeve tjera të marketingut

Regjistrohu tani falas këtu

Fitojnë të holla duke AdpackPro. - lirinë financiare.


shqiptar, Albanian - Shqipëri,
anglisht, bardhë russian, boshnjake, bullgare, çek, danez, finlandisht, frëngjisht, gjermanisht, grek, hindi, holandez, hungarez, italian, japonisht, kinez, kroat, norvegjez, polonisht, portugalisht, rumun, rusisht, serb, shqiptar, sllovak, slloven, spanjisht, suedez, Thai, turk, ukrainas, vietnamisht,

Më shumë vlera me AdpackPro
... për kompanitë por edhe për individët.

AdpackPro nuk është vetëm një platformë e thjeshtë click. Ideja është që sipërmarrësit mund të promovuar biznesin e tyre të lira dhe madje edhe të marrë të ardhura të mbetur nga kthimet pishinë. Kjo është një sofistikuar "paketë totale", ku ingranazhet meshing përkryer. Të gjitha modulet janë të drejtuar drejt qëndrueshmërisë, besueshmërinë dhe vlerën e shtuar për konsumatorin. Duke aktivizuar deri në 3000 Adpacks është një vlerë e madhe e shtuar për kompanitë, dyqanet online dhe operatorët e internetit. Këto pastaj janë 300.000 të garantuara klikimeve jo-kosto në ad tuaj - vetëm awesome!

Në të ardhmen, ju mund të shohim përpara për më shumë ndjesi në fushën e marketingut në internet!

 • Platforma Swiss reklamat: Swiss Made - cilësisë zvicerane!
 • trafikut të cilësisë (vizitorët e vërtetë).
 • Rritja e trafikut në faqen tuaj dhe në këtë mënyrë më të mirë të rangut motor kërkimi.
 • trafikut organike.
 • Rritja e shifrat e shitjes tuaj.
 • Rritja e biznesit tuaj online.
 • shënjestër dhe të çon të kualifikuar.
 • Krijimin e fushatave fitimprurëse.
 • Tekst dhe reklamat flamurin, si dhe video reklamat në zonën e hyrjes.
 • Dokumentet e duhura dhe faturat për blerjet dhe tërheqjet.
 • user interface gjermane dhe mbështetje gjermane.
 • Regjistrimi lirë të jetë e mundur.
 • Pjesa e të ardhurave nga komisionet pishinë (deri 3000 Adpacks).
 • një paketë reklamat (Adpack) kushton 25 euro dhe është e garantuar për të sjellë 10.000 pikëpamjet dhe të paktën 100 klikime.
 • Komisioni Partner për referimin njerëzit të 1 dhe 2 brez.
 • Në muajin katër herë pa pagim në llogarinë bankare të verifikuar (nga 5 tarifës pagim 10 euro)

Regjistrohu tani këtu dhe për të marrë një faqe interneti të lirë dhe materialeve tjera të marketingut

Regjistrohu tani falas këtuAdpackPro - zvicerane bërë - cilësisë zvicerane


Vietnamese, Ukrainian, Turkish, Thai, Swedish, spanish, Slovenian, Slovak, Albanian, Serbian, Russian, romanian, Portuguese, Polish, Norwegian, Croatian, Chinese, Japanese, Italian, Hungarian, Dutch, hindi, Greek, German, French, Finnish, danish, Czech, Bulgarian, Bosnian, belarusian, english,
Përvojat AdpackPro dhe informacioni
shqiptar, Albanian - Albania,

Onevision Holding AG

Shumë njerëz krijues që ndajnë një vizion të përbashkët - Kjo është OneVision Holding AG. Ideja themelore e themeluesit është themeluar në maj 2015. E ekspertizën e ekspertëve të ndryshëm nga industritë me origjinë të ndryshme dhe rrjetet e tyre duhet të sillen së bashku nën një çati për një bizneset e reja online. Sepse ata e dinin njëri-tjetrin, ata u takuan në kohën e duhur për diskutime konstruktive në Marbeilla. Nga ideja themelore atëherë OneVision Holding AG origjinën brenda pak muajsh. Gama e produkteve dhe shërbimeve po rritet në mënyrë të qëndrueshme dhe pashmangshmërisht. E drejta të vet dhe që do të shpërndahen produktet dhe shërbimet i lartë që nga fillimi e deri më sot, dhe është i pakalueshëm.

Nisja është bërë me programin "Jopbooster". Kjo është një kit i programeve online. Tipari më i rëndësishëm është për të mundësuar njerëzve për të bërë tekstet e tyre optimizuar për motorët e kërkimit, kështu që këto faqet e internetit, atëherë në fakt mund të gjenden në web. Çfarë e mirë është faqja e internetit më të mirë në qoftë se askush nuk e gjen këtë faqe. E "Jopbooster" tani është zhvilluar më tej dhe ofrohet në konfigurime të ndryshme. Paralelisht, një koncept i trajnimit në fushën e SEO është zhvilluar. Kjo është mësuar në mënyrë të vazhdueshme në formën e trajnimit nga instruktorë të kualifikuar të OneVision Holding AG.

Që në fillim, partneritetet strategjike ishin një hap i rëndësishëm për zhvillimin e OneVision Holding AG. Midis OneVision Holding AG dhe Shkolla Humboldt, Indisoft dhe partnerë të tjerë, ajo erdhi shumë shpejt për të bashkëpunimeve dhe transferimin e njohurive. Së bashku rrota është sigurisht shpikur asgjë të re, por ajo është bërë më shumë raundin zakonisht.

OneVision Holding AG

10% të xhiros së rrjedhjes OneVisonHoldingAG në projektin AdpackPro (CTR, e quajtur dhe të rangut motor kërkimi të produkteve të tjera)


Regjistrohu tani këtu dhe për të marrë një faqe interneti të lirë dhe materialeve tjera të marketingut

Regjistrohu tani falas këtu

Serioze dhe ligjore. - Përvoja me platformën reklamuese të AdpackPro


vietnamisht, ukrainas, turk, Thai, suedez, spanjisht, slloven, sllovak, shqiptar, serb, rusisht, rumun, portugalisht, polonisht, norvegjez, kroat, kinez, japonisht, italian, hungarez, holandez, hindi, grek, gjermanisht, frëngjisht, finlandisht, danez, çek, bullgare, boshnjake, bardhë russian, anglisht,

OneVision Holding AG - Produkte
... Produktet e tjera të ofruara nga OneVision Holding AG

Jopboosterpro Series
Adpackpro Series
Internet Academy
Europe
AdpackProbooster
Series
Adpackbooster
AdpackProApp
Onevision Done4you
SmartShopper
Smartmessenger
Smartaffiliate
OnevisionWorld
Done4You
OnevisionWorld
Onevisionazon
Onevision Card

Regjistrohu tani këtu dhe për të marrë një faqe interneti të lirë dhe materialeve tjera të marketingut

Regjistrohu tani falas këtu

AdpackPro - 100% seriozitet zvicerane, qëndrueshmëri dhe jetëgjatësi.


english, belarusian, Bosnian, Bulgarian, Czech, danish, Finnish, French, German, Greek, hindi, Dutch, Hungarian, Italian, Japanese, Chinese, Croatian, Norwegian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Serbian, Albanian, Slovak, Slovenian, spanish, Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese,
Paratë në internet:: Shpërblimi Partner mbi 2 nivele.
shqiptar, Albanian - Albania,
Content trifft RefShare
shqiptar - Dies Securekarte kann Ihr Leben rettenAdpackPro - Presentation

3 Vizitorët në linjë
ngulit
-