Independent distributor of AdpackPro
bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人

Platforma de publicitate on-line cu valoare adăugată pentru companii
... și utilizatorii finali inteligente, care vor găsi oferte atractive din toate industriile.

AdpackPro - 100% gravitate elvețian, durabilitate și longevitate.


Albanian, belarusian, Bosnian, Bulgarian, Czech, Chinese, Croatian, danish, english, Finnish, French, German, Greek, hindi, Italian, Japanese, Hungarian, Norwegian, Dutch, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Serbian, Slovak, Slovenian, spanish, Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese,
Bani pe internet:: remunerația partenerului peste 2 nivele.
român, romanian - Romania,
Content trifft RefShare
roman - Dies Securekarte kann Ihr Leben retten
Bitcoin-Packages von USI
Super mobile online wallet in roman
BitCoin-Spenden-Network

despre AdpackPro
... și de ce AdpackPro este foarte diferit de alte platforme de publicitate online.

AdpackPro este o platforma de publicitate a companiei elvețiene OneVision Holding AG, care se caracterizează prin fiabilitate și durabilitate. Pe platforma de publicitate AdpackPro antreprenorii pot transforma publicitate pentru compania lor, serviciul sau produsul lor (anunțuri banner și anunțuri text).

De ce este acest lucru și ceea ce distinge în mod clar AdpackPro de cealaltă "faceți clic pe portaluri"?

OneVision Holding AG este angajată în dezvoltarea de produse de marketing de înaltă performanță și colaborează cu diverși actori globali. Numărul în creștere rapidă a membrilor AdpackPro va comercializa aceste produse extrem de inovatoare la nivel mondial.
concluzie: OneVision Holding AG operează și investește în AdpackPro pentru comercializarea altor produse proprii extrem de profitabile Și asta face diferența față de alte portaluri de publicitate și asigurarea stabilității și securității pentru membrii. Holding investeste 10% din vânzări în platforma de publicitate, astfel încât o acoperire adecvată este mai mult decât dată. Componentele individuale ale produsului OneVision Holding AG se completează reciproc. Este un pachet impresionant care asigură siguranța pe termen lung, succes și clienți mulțumiți. OneVision Holding AG promovează în mod activ platforma de publicitate AdpackPro prin e-mail marketing, organice ranking motor de căutare și toate cunoscute social media cu un add-on cu eticheta "Link-Rotator".

Pachetele de publicitate (Adpacks) pe care le puteți cumpăra pentru un preț de 25 EUR (maximum 3000 Adpacks active sunt posibile). Aceste pachete de publicitate au o durată de 4-6 luni. In tot acest timp, veți primi, pentru fiecare adpack, garantat 10000 anunțuri și de cel puțin 100 de clicuri garantate pe anunțul dvs..

Atât întreprinzătorii cât și persoanele fizice pot participa, de asemenea, prin rambursari de la piscina-comisioane. pachete publicitare participa la distribuțiile pool orare care sunt imediat atribuite soldul contului.
Veți plăti 25 de euro pentru un Adpack și în timpul termenul pe care îl va primi o rambursare în valoare de 30 EUR. Puteți să încasa soldul contului în orice moment (de 4 ori pe lună liberă).
De asemenea, nu este o problemă dacă aveți ceva pe care le puteți aplica. Compania vă oferă publicitate preconfigurat. Astfel, oricine poate participa la conceptul ingenios de AdpackPro.

Sistemul de recomandare:

Dacă ați recomanda AdpackPro prietenilor sau partenerilor de afaceri, puteți beneficia de un sistem de recomandare 2 pași. Pentru partenerul tau directe veți obține comision de 11% pe pachetele lor de publicitate achiziționate. Pentru nivelul 2 vei primi 7%.
Numărul partenerilor dumneavoastră este nelimitat. Puteți invita orice număr de perspective la AdpackPro.

exemplu: Atunci când un partener direct cumpără 10 pachete de publicitate pentru 250, - EUR, veti primi un comision de 27,50 EUR (11%). În cazul în care un partener din partea partenerului cumpără aceeași sumă, astfel încât în ​​nivelul 2, veți obține un comision în valoare de 17,50 euro (7%).


Înregistrează-te aici și să obțină un site web gratuit și materiale de marketing

Înregistrează-te acum gratis aici
AdpackPro - Platforma de publicitate on-line cu reputate valoare adăugată pentru companii.


român, romanian - România,
vietnameză, ucrainean, turc, tailandez, suedez, spaniol, sloven, slovac, sârb, rus, român, portughez, polonez, olandez, norvegian, maghiar, japonez, italian, hindi, grec, german, franceză, finlandeză, englez, danez, croat, chinez, ceh, bulgar, bosniac, Belarus, albanez,

AdpackPro - oportunități de venit
... Nu plătiți pentru publicitate, dar sunteți plătit de publicitate.

AdpackPro oferă fiecăruia dintre membrii săi o modalitate foarte bună de a participa la conceptul de AdpackPro - chiar de la domiciliu.
Este prima platformă cu un "Link-Rotator" (a se vedea >> comision de afiliat), operat de către profesioniști adevărați pentru trafic! Pentru castiguri suplimentare pe care OneVision Holding AG oferă un program de afiliere în continuă expansiune. Nu există nici un alt furnizor de plată intermediar care cauzează comisioane ridicate. Depunerile și retragerile sunt efectuate direct de către bancare sau prin transfer instant și card de credit. Pentru achizițiile și așezările există documente adecvate. Cele 10 clicuri proprii necesare sunt întotdeauna valabile pentru ziua următoare, astfel încât nu există nici un stres. Site-ul de Internet este creat o calitate foarte clară și de înaltă și este în permanență extins.

Swiss Made - calitate elvețiană!

AdpackPro oferă 3 moduri de a participa la acest concept. Acest lucru depinde de numărul de Adpacks activi și numărul de mai multe persoane te pot inspira AdPackPro și ceea ce a dezvoltat în viitorul acestui fapt.

Care sunt beneficiile pentru agenții de publicitate?
 • Promovarea și generarea de plumb.
 • utilizarea specifică a bugetului.
 • perspectivele de calitate prin acoperire mare / regională.
 • a redus semnificativ pierderile.
 • facturarea bazată pe performanță de clicuri numai autentice fără risc și.
 • Generarea de trafic de înaltă calitate.
 • pachete de publicitate de calitate la un raport pret-performanta imbatabil.
 • mix optim de marketing online, pentru atingerea obiectivelor tale.
 • Creșterea gradului de conștientizare.
În prezent, AdpackPro ofera 3 tipuri de publicitate: anunțuri text, anunțuri banner și anunțuri video.

Banner-ul poate fi setat în formatele 125x125, 468x60 și 728x90. Spotul publicitar video este afișat atunci când un membru în. text suplimentar și banner publicitar costă 4.50 EUR (5.50 EUR pentru banner-ul cu formatul 728x90). Video de conectare de publicitate costă EUR 89.00.
Odată cu achiziționarea de publicitate în formă de Adpacks, puteți promova afacerea, serviciile sau produsele. Veți primi de asemenea rambursări din comisioane Pool (nu sunt garantate) pentru Adpack active. Deci, va propune 2 păsări cu o piatră. - Să vă promovați afacerea și de a primi chiar bani. Nu vă faceți griji, chiar si persoanele fizice pot beneficia de rambursare. Nu există nici o problemă dacă aveți ceva pe care le puteți aplica. Compania vă oferă publicitate preconfigurat.

Un pachet costă 25 de euro și include 10.000 de afișări garantate și garantate de 100 de clicuri. O dată la 30 de euro sunt generate de un pachet de publicitate, se termină și nu mai este inclus în distribuție piscină. Rambursarea va fi plătit pe oră.

Nu sunt informații precise pot fi date cu privire la suma, întrucât veniturile sunt supuse fluctuațiilor și nu este același lucru. Pentru rambursarea nu există nici o garanție. Fiecare membru poate avea un maxim de 3.000 Adpacks activi (în funcție de calitatea de membru ales).

Pentru a profita de distribuția piscinei, Adpacks dvs. trebuie să fie umplut cu publicitate și trebuie să te uiți la tine 10 anunțuri de zi cu zi. Puteți face acest lucru timp de 24 de ore pe zi. Atunci când, este de până la tine. Termenul de publicitate este de a aleatoriu la fiecare 15 - 30 de secunde. Doar așa vei fi luate în considerare în distribuție piscina a doua zi.

Aflați în următoarele 3 Clipuri după cum puteți cumpăra Adpacks, se poate dovedi cu publicitatea și modul în care pentru a vizualiza publicitate (Video pot fi găsite chiar și după înregistrarea cu succes în biroul înapoi sub "Video Ajutor & grafica").Cumpara Adpacks
Umplere Adpacks cu publicitate
Vizualizare Publicitate
Vei primi puncte publicitare suplimentare pentru calitatea de membru selectat. Chiar și așa vă puteți promova afacerea și produsele. Cotizațiile sunt plătite timp de 1 an în avans.

pornind de la calitatea de membru de bază, va fi implicat în vânzarea filialelor dvs. până la a doua generație (taxe de membru exclus). Pentru partenerul tau directe veți obține comision de 11% din vânzările lor. Pentru nivelul 2 vei primi 7%. Oricărei persoane care dobândește calitatea de membru "Heeero" primește 24.000 de puncte de publicitate și poate utiliza până la un maxim de 3.000 Adpacks activi.

După cum "Affiliate membru" nu primești puncte de publicitate, dar sunteți deja implicat în vânzările de partenerul tau direct. Un "Affiliate membru" poate avea un maxim de 10 Adpacks. Astfel încât să puteți utiliza platforma inițial gratuit, și testa opțiunile, iar apoi alege pe cel potrivit pentru tine de membru.


Vergütungsplan AdpackPro

Înregistrează-te aici și să obțină un site web gratuit și materiale de marketing

Înregistrează-te acum gratis aici

Câștiga bani de AdpackPro. - Libertatea financiară.


român, romanian - România,
albanez, Belarus, bosniac, bulgar, ceh, chinez, croat, danez, englez, finlandeză, franceză, german, grec, hindi, italian, japonez, maghiar, norvegian, olandez, polonez, portughez, român, rus, sârb, slovac, sloven, spaniol, suedez, tailandez, turc, ucrainean, vietnameză,

O valoare mai mare cu AdpackPro
... pentru companii, dar, de asemenea, pentru persoane fizice.

AdpackPro nu este doar o platformă de simplu click. Ideea este că antreprenorii pot promova afacerea lor ieftin și chiar să primească un venit rezidual de pool se întoarce. Este un sofisticat "pachet total", în cazul în care uneltele de discretizare perfect. Toate modulele sunt orientate spre durabilitate, fiabilitate și valoare adăugată pentru client. Prin activarea până la 3000 Adpacks există o valoare adăugată foarte mare pentru companii, magazine online și operatorii site-ului. Acestea sunt apoi 300.000 de clicuri garantate nu-cost de pe anunțul dvs. - pur și simplu minunat!

Pe viitor, vă puteți aștepta la mai multe senzații în marketing online!

 • Platforma elvețiană de publicitate: Swiss Made - calitate elvețiană!
 • trafic de calitate (vizitatori reali).
 • Cresterea traficului pe site-ul dvs. și, prin urmare, mai bine ranking motor de căutare.
 • trafic organic.
 • Crește cifrele de vânzări.
 • De creștere a afacerii dvs. online.
 • orientate și conduce calificat.
 • Crearea unor campanii profitabile.
 • Text și banner publicitar precum și publicitatea video din zona de conectare.
 • documentele corespunzătoare și facturile pentru achiziții și retrageri.
 • interfață cu utilizatorul german și sprijin german.
 • Înregistrare liberă posibilă.
 • Cota parte din venituri din comisioane piscina (până 3000 Adpacks).
 • un pachet publicitar (Adpack) costă 25 EUR și este garantat pentru a aduce 10.000 de puncte de vedere și de cel puțin 100 de clicuri.
 • comision partener pentru oameni referindu-se la 1 si 2-a generație.
 • În luna de patru ori de plată liber pe contul bancar a verificat (de la a 5-a de plată taxa de 10 euro)

Înregistrează-te aici și să obțină un site web gratuit și materiale de marketing

Înregistrează-te acum gratis aiciAdpackPro - swiss made - calitate elvețiană


Vietnamese, Ukrainian, Turkish, Thai, Swedish, spanish, Slovenian, Slovak, Serbian, Russian, romanian, Portuguese, Polish, Dutch, Norwegian, Hungarian, Japanese, Italian, hindi, Greek, German, French, Finnish, english, danish, Croatian, Chinese, Czech, Bulgarian, Bosnian, belarusian, Albanian,
experiențe și informații AdpackPro
român, romanian - Romania,

Onevision Holding AG

Mulți oameni creativi care împărtășesc o viziune comună - aceasta este OneVision Holding AG. Ideea de bază a fondatorilor a fost înființată în mai 2015. Expertiza multor experți din diferite industrii inițial și rețelele lor ar trebui să fie reunite sub un singur acoperiș pentru o afaceri online inovatoare. Pentru că ei se cunoșteau, s-au întâlnit în timp util pentru discuții constructive în Marbeilla. Pornind de la ideea de bază, apoi OneVision Holding AG originea în câteva luni. Gama de produse și servicii este în continuă creștere și inexorabil. Dreptul la propriu, precum și să fie distribuite produse și servicii a fost ridicat de la început până în prezent, și este al doilea nici unul.

Lansarea a fost realizată cu programul "Jopbooster". Acesta este un kit de software on-line. Cea mai importantă caracteristică este de a permite oamenilor să facă textele lor optimizate pentru motoarele de căutare, astfel încât aceste site-uri, atunci de fapt pot fi găsite pe web. Ce bun este cel mai bun site în cazul în care nimeni nu găsește această pagină. De "Jopbooster" a fost dezvoltată în continuare și este oferit în diferite configurații. În paralel, un concept de formare în domeniul SEO a fost dezvoltat. Acest lucru este predat în mod continuu sub formă de instruire de către instructori calificați de OneVision Holding AG.

De la bun început, parteneriatele strategice au reprezentat un pas important pentru dezvoltarea OneVision Holding AG. Între OneVision Holding AG și Humboldt School, Indisoft și alți parteneri, a venit foarte repede la colaborari si transferul de cunoștințe. Împreună roata este inventat cu siguranță nimic nou, dar se face mult mai rotund, de obicei.

OneVision Holding AG

10% din cifra de afaceri a debitului OneVisonHoldingAG în proiectul AdpackPro (CTR, branding si in motoarele de cautare a celorlalte produse)


Înregistrează-te aici și să obțină un site web gratuit și materiale de marketing

Înregistrează-te acum gratis aici

Gravă și legală. - Experiența cu platforma de publicitate AdpackPro


vietnameză, ucrainean, turc, tailandez, suedez, spaniol, sloven, slovac, sârb, rus, român, portughez, polonez, olandez, norvegian, maghiar, japonez, italian, hindi, grec, german, franceză, finlandeză, englez, danez, croat, chinez, ceh, bulgar, bosniac, Belarus, albanez,

OneVision Holding AG - Produse
... Alte produse oferite de OneVision Holding AG

Jopboosterpro Series
Adpackpro Series
Internet Academy
Europe
AdpackProbooster
Series
Adpackbooster
AdpackProApp
Onevision Done4you
SmartShopper
Smartmessenger
Smartaffiliate
OnevisionWorld
Done4You
OnevisionWorld
Onevisionazon
Onevision Card

Înregistrează-te aici și să obțină un site web gratuit și materiale de marketing

Înregistrează-te acum gratis aici

AdpackPro - 100% gravitate elvețian, durabilitate și longevitate.


Albanian, belarusian, Bosnian, Bulgarian, Czech, Chinese, Croatian, danish, english, Finnish, French, German, Greek, hindi, Italian, Japanese, Hungarian, Norwegian, Dutch, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Serbian, Slovak, Slovenian, spanish, Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese,
Bani pe internet:: remunerația partenerului peste 2 nivele.
român, romanian - Romania,
Content trifft RefShare
roman - Dies Securekarte kann Ihr Leben rettenAdpackPro - Presentation

2 Vizitatori on-line
imprima
-