Independent distributor of AdpackPro
bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人

Online reclame-platform met toegevoegde waarde voor bedrijven
... en slimme eindgebruikers die zullen aantrekkelijke aanbiedingen uit alle sectoren te vinden.

AdpackPro - 100% Zwitserse ernst, duurzaamheid en een lange levensduur.


Albanian, Bosnian, Bulgarian, Chinese, danish, German, english, Finnish, French, Greek, hindi, Hungarian, Italian, Japanese, Croatian, Dutch, Norwegian, Ukrainian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Serbian, Slovenian, Slovak, spanish, Thai, Czech, Turkish, Vietnamese, belarusian, Swedish,
Geld op het internet:: Partner beloning over 2 verdiepingen.
Nederlands, Dutch - Netherlands, Netherlands Antilles, Suriname,
Content trifft RefShare
nederlands - Dies Securekarte kann Ihr Leben retten
Bitcoin-Packages von USI
Super mobile online wallet in nederlands
BitCoin-Spenden-Network

over AdpackPro
... en waarom AdpackPro is heel anders dan andere online reclame-platforms.

AdpackPro is een reclame-platform van het Zwitserse bedrijf OneVision Holding AG, die wordt gekenmerkt door betrouwbaarheid en duurzaamheid. Op de reclame-platform kan AdpackPro ondernemers reclame te zetten voor hun bedrijf, hun dienst of hun product (banners en tekstadvertenties).

Waarom is dit zo is en wat duidelijk onderscheid AdpackPro van de andere "klik portals"?

De OneVision Holding AG houdt zich bezig met de ontwikkeling van high-performance marketing van producten en werkt samen met diverse wereldspelers. Het snel groeiende aantal leden van AdpackPro zal wereldwijd commercialiseren dit zeer innovatieve producten.
conclusie: De OneVision Holding AG exploiteert en belegt in AdpackPro voor de afzet van andere eigen zeer winstgevende producten En dat maakt het verschil met andere reclame-portals en het waarborgen van de stabiliteit en de veiligheid voor de leden. De Holding investeert 10% van de omzet in de reclame-platform, zodat er voldoende dekking is meer dan gegeven. De individuele productcomponenten van OneVision Holding AG vullen elkaar aan. Het is een indrukwekkend pakket dat de veiligheid op lange termijn succes en tevreden klanten zorgt. De OneVision Holding AG promoot actief de reclame-platform AdpackPro via e-mail marketing, organische zoekmachine ranking en alle bekende social media met een add-on met het label "Link-Rotator".

De reclame-pakketten (Adpacks) je kunt kopen voor een prijs van EUR 25 (maximaal 3000 actieve Adpacks zijn mogelijk). Deze reclame-pakketten hebben een looptijd van 4-6 maanden. Gedurende deze tijd, ontvangt u voor elke adpakket gegarandeerd 10.000 advertenties en ten minste 100 gegarandeerd klikken op uw advertentie.

Zowel ondernemers als particulieren kunnen ook deelnemen via vergoedingen van het zwembad-commissies. Uw reclame-pakketten deel te nemen aan het uurtarief zwembad distributies die direct worden toegeschreven aan uw saldo.
U betaalt EUR 25 voor een Adpack en gedurende de looptijd ontvangt u een vergoeding ontvangt voor een bedrag van 30 EUR. U kunt geld uit het rekeningsaldo op elk gewenst moment (4 keer per maand gratis).
Het is ook niet een probleem als je iets dat je kan van toepassing zijn. Het bedrijf biedt u vooraf geconfigureerde reclame. Zo kan iedereen deelnemen aan de ingenieuze concept van de AdpackPro.

De aanbeveling systeem:

Als u AdpackPro aanbevelen aan vrienden of zakelijke partners, kunt u profiteren van een 2-staps aanbeveling systeem. Voor uw directe partner krijgt u 11% commissie op hun verworven reclame-pakketten. Voor de 2e level zal je 7% te krijgen.
Het nummer van uw partners is onbeperkt. U kunt een onbeperkt aantal prospects om AdpackPro uit te nodigen.

voorbeeld: Wanneer een rechtstreekse partner koopt 10 reclame-pakketten voor 250, - euro, ontvangt u een commissie van EUR 27,50 (11%). Als een partner van uw partner koopt hetzelfde bedrag, dus in je 2e niveau, krijg je een commissie in het bedrag van 17,50 euro (7%).


Registreer nu hier en ontvang een gratis website en marketingmateriaal

Meldt u nu hier gratis
AdpackPro - Gerenommeerde online advertising platform met toegevoegde waarde voor bedrijven.


Nederlands, Dutch - Suriname, Nederlandse Antillen, Nederland,
Zweedse, Wit-Russische, Vietnamees, Turks, Tsjechisch, Thai, Spaans, Slowaaks, Sloveens, Servisch, Russisch, Roemeense, Portugees, Pools, Oekraïens, Noors, Nederlands, Kroatisch, Japanse, Italiaans, Hongaars, Hindi, Grieks, Frans, Fins, Engels, Duits, Deens, Chinees, Bulgarian, Bosnisch, Albanees,

AdpackPro - inkomen kansen
... Je hoeft niet te betalen voor uw reclame, maar je krijgt betaald door uw reclame.

AdpackPro biedt elk van zijn leden een geweldige manier om deel te nemen aan het concept van AdpackPro - zelfs van thuis uit.
Het is het eerste platform met een "Link-Rotator" (zie >> affiliate commissie), geëxploiteerd door echte professionals voor Traffic! Voor extra verdienen de OneVision Holding AG biedt een steeds groeiende affiliate programma. Er zijn geen andere intermediaire payment provider die hoge kosten veroorzaken. Stortingen en opnames worden rechtstreeks door bank- of instant-overdracht en een creditcard uitgevoerd. Voor aankopen en nederzettingen zijn er goede documenten. De 10 nodige eigen clicks zijn steeds geldig voor de volgende dag, dus er is geen stress. De website is gemaakt heel duidelijk en van hoge kwaliteit en wordt voortdurend uitgebreid.

Swiss Made - Zwitserse kwaliteit!

AdpackPro biedt 3 manieren om aan het concept. Dit is afhankelijk van het aantal actieve Adpacks en het aantal meer mensen je kunnen inspireren AdPackPro en wat ontwikkeld in de toekomst van dat feit.

Wat zijn de voordelen voor adverteerders?
 • Promotie en lead generation.
 • gericht gebruik van uw budget.
 • kwaliteit van de vooruitzichten door middel van grote / regionale dekking.
 • aanzienlijk verminderd verspilling.
 • risico-vrij en performance-based billing van enige echte klikken.
 • Generatie van high-kwaliteit verkeer.
 • kwaliteit reclame-pakketten tegen een onklopbare prijs-prestatie verhouding.
 • optimale online marketing mix voor het bereiken van je doelen.
 • Vergroting van het bewustzijn.
Momenteel AdpackPro biedt 3 vormen van reclame: tekstadvertenties, banners en video-advertenties.

De banner kan worden ingesteld in de formaten 125x125, 468x60 en 728x90. De video advertentie wordt weergegeven wanneer een lid zich aanmeldt. Extra tekst en banner reclame kost 4,50 EUR (5,50 EUR voor banner met het formaat 728x90). De video Inloggen Advertising kost 89,00 euro.
Met de aankoop van reclame in de vorm van Adpacks, kunt u uw bedrijf, uw diensten of uw producten te promoten. U ontvangt ook vergoedingen uit Pool commissies (niet gegarandeerd) voor uw actieve Adpack. Dus stel je 2 vliegen in een klap. - U promoten van uw bedrijf en geld te ontvangen zelfs. Maak je geen zorgen, kunnen zelfs individuen profiteren van de terugbetaling. Er is geen probleem als je iets dat je kan van toepassing zijn. Het bedrijf biedt u vooraf geconfigureerde reclame.

Een pakket kost 25 euro en omvat 10.000 gegarandeerde vertoningen en gegarandeerd 100 klikken. Zodra 30 EUR worden gegenereerd door een reclame-pakket, het eindigt en wordt niet langer opgenomen in de pool distributie. De vergoeding zal per uur worden betaald.

Geen nauwkeurige informatie kan worden gegeven over het bedrag, aangezien de opbrengst is onderhevig aan schommelingen en is nooit hetzelfde. Voor de terugbetaling is er geen garantie. Elk lid kan maximaal 3000 actieve Adpacks (afhankelijk van de gekozen leden) hebben.

Om te profiteren van het zwembad distributie te nemen, moet uw Adpacks worden gevuld met reclame en je moet naar jezelf te kijken 10 advertenties per dag. U kunt dit doen voor 24 uur per dag. Wanneer, is aan jou. De looptijd van een advertentie is om willekeurig elke 15-30 seconden. Just so you worden beschouwd in het zwembad verdeling de volgende dag.

Ontdek het in de volgende 3 video's zoals je Adpacks kunt kopen, kan bewijzen met reclame en hoe reclame te bekijken (de video's kunnen worden gevonden, zelfs na een succesvolle registratie in uw back office onder "Video Help & graphics").Koop Adpacks
Het vullen van Adpacks met reclame
Bekijk Advertising
U zult extra reclame punten voor het geselecteerde lidmaatschap. Toch kunt u uw bedrijf en uw producten te promoten. Deze bijdragen worden betaald voor 1 jaar van tevoren.

vanaf de basis lidmaatschap, wordt u betrokken bij de verkoop van uw filialen tot in de tweede generatie (exclusief contributie). Voor uw directe partner krijgt u 11% commissie op hun verkoop. Voor de 2e level zal je 7% te krijgen. Iedereen die het lidmaatschap verkrijgt "Heeero" ontvangt 24.000 punten reclame en kan tot een maximum van 3.000 actieve Adpacks.

Als "Affiliate lid" krijg je geen reclame punten, maar u bent reeds betrokken bij de verkoop van uw directe partner. A "Affiliate lid" kan maximaal 10 Adpacks hebben. Zo kunt u het platform in eerste instantie gratis te gebruiken, en testen van zijn opties en kies de juiste keuze voor je lidmaatschap.


Vergütungsplan AdpackPro

Registreer nu hier en ontvang een gratis website en marketingmateriaal

Meldt u nu hier gratis

Geld verdienen door AdpackPro. - Financiële vrijheid.


Nederlands, Dutch - Nederland, Nederlandse Antillen, Suriname,
Albanees, Bosnisch, Bulgarian, Chinees, Deens, Duits, Engels, Fins, Frans, Grieks, Hindi, Hongaars, Italiaans, Japanse, Kroatisch, Nederlands, Noors, Oekraïens, Pools, Portugees, Roemeense, Russisch, Servisch, Sloveens, Slowaaks, Spaans, Thai, Tsjechisch, Turks, Vietnamees, Wit-Russische, Zweedse,

Meer waarde met AdpackPro
... voor bedrijven, maar ook voor particulieren.

AdpackPro is niet alleen een simpele klik platform. Het idee is dat ondernemers hun bedrijf te goedkoop kunnen bevorderen en zelfs een resterende inkomen bij het zwembad rendement ontvangen. Het is een geavanceerd "totaalpakket", waar de tandwielen meshing perfect. Alle modules zijn gericht op duurzaamheid, betrouwbaarheid en toegevoegde waarde voor de klant. Door het activeren van maximaal 3000 Adpacks is er een enorme toegevoegde waarde voor bedrijven, online winkels en website-exploitanten. Dit zijn dan 300.000 gegarandeerd geen kosten op uw advertentie klikt - gewoon geweldig!

In de toekomst kunt u zich verheugen op meer sensaties in online marketing!

 • Swiss reclame-platform: Swiss Made - Zwitserse kwaliteit!
 • kwaliteit verkeer (echte bezoekers).
 • Het verhogen van het verkeer naar uw website en dus een betere zoekmachine ranking.
 • organisch verkeer.
 • Verhoog uw verkoopcijfers.
 • Groei van uw online business.
 • gerichte en gekwalificeerde leads.
 • Het creëren van winstgevende campagnes.
 • Tekst en banner reclame en video reclame in het login-gebied.
 • de juiste documenten en facturen voor de aankoop en opnames.
 • Duitse gebruikersinterface en Duitse steun.
 • Gratis registratie mogelijk te maken.
 • Omzetaandeel van het zwembad commissies (maximaal 3.000 Adpacks).
 • een reclame-pakket (Adpack) kost 25 euro en is gegarandeerd tot 10.000 keer bekeken en ten minste 100 klikken brengen.
 • Partner commissie voor het verwijzen van mensen naar de 1e en 2e generatie.
 • In de maand vier keer gratis uitbetaling van geverifieerde bankrekening (van de 5 uitbetaling € 10 fee)

Registreer nu hier en ontvang een gratis website en marketingmateriaal

Meldt u nu hier gratisAdpackPro - Swiss made - Zwitserse kwaliteit


Swedish, belarusian, Vietnamese, Turkish, Czech, Thai, spanish, Slovak, Slovenian, Serbian, Russian, romanian, Portuguese, Polish, Ukrainian, Norwegian, Dutch, Croatian, Japanese, Italian, Hungarian, hindi, Greek, French, Finnish, english, German, danish, Chinese, Bulgarian, Bosnian, Albanian,
AdpackPro ervaringen en informatie
Nederlands, Dutch - Suriname, Netherlands Antilles, Netherlands,

Onevision Holding AG

Veel creatieve mensen die een gemeenschappelijke visie te delen - Dit is de OneVision Holding AG. Het basisidee van de oprichters is opgericht in mei 2015. De expertise van verschillende deskundigen uit oorspronkelijk verschillende bedrijfstakken en hun netwerken moeten worden samengebracht onder één dak voor een innovatieve online bedrijven. Omdat ze elkaar kenden, kwamen ze in een tijdig constructieve discussies in Marbeilla. Vanaf het basisidee dan OneVision Holding AG is ontstaan ​​binnen een paar maanden. Het aanbod van producten en diensten neemt gestaag en onverbiddelijk toe. Het recht op de eigen en de te verdelen producten en diensten hoog was vanaf het begin tot vandaag, en is ongeëvenaard.

De lancering werd uitgevoerd met het programma "Jopbooster" uitgevoerd. Dit is een set van online software. Het belangrijkste kenmerk is om mensen in staat te stellen hun teksten geoptimaliseerd voor zoekmachines te maken, zodat deze websites dan daadwerkelijk kan worden gevonden op het web. Wat goed is de beste website als niemand deze pagina vindt. De "Jopbooster" is inmiddels verder ontwikkeld en wordt aangeboden in verschillende configuraties. Tegelijkertijd is een training concept op het gebied van SEO ontwikkeld. Dit wordt voortdurend onderwezen in de vorm van een opleiding door gekwalificeerde instructeurs van OneVision Holding AG.

Vanaf het begin, strategische partnerships waren een belangrijke stap voor de ontwikkeling van OneVision Holding AG. Tussen de OneVision Holding AG en Humboldt School, Indisoft en andere partners, het ging heel snel tot samenwerking en kennisoverdracht. Samen het wiel wordt uitgevonden zeker niet nieuw, maar het is meestal gemaakt ronder.

OneVision Holding AG

10% van de omzet van OneVisonHoldingAG stroom in de AdpackPro project (CTR, branding en zoekmachine ranking van de andere producten)


Registreer nu hier en ontvang een gratis website en marketingmateriaal

Meldt u nu hier gratis

Ernstige en legaal. - Ervaring met de reclame-platform van AdpackPro


Zweedse, Wit-Russische, Vietnamees, Turks, Tsjechisch, Thai, Spaans, Slowaaks, Sloveens, Servisch, Russisch, Roemeense, Portugees, Pools, Oekraïens, Noors, Nederlands, Kroatisch, Japanse, Italiaans, Hongaars, Hindi, Grieks, Frans, Fins, Engels, Duits, Deens, Chinees, Bulgarian, Bosnisch, Albanees,

OneVision Holding AG - Producten
... Andere producten die worden aangeboden door de OneVision Holding AG

Jopboosterpro Series
Adpackpro Series
Internet Academy
Europe
AdpackProbooster
Series
Adpackbooster
AdpackProApp
Onevision Done4you
SmartShopper
Smartmessenger
Smartaffiliate
OnevisionWorld
Done4You
OnevisionWorld
Onevisionazon
Onevision Card

Registreer nu hier en ontvang een gratis website en marketingmateriaal

Meldt u nu hier gratis

AdpackPro - 100% Zwitserse ernst, duurzaamheid en een lange levensduur.


Albanian, Bosnian, Bulgarian, Chinese, danish, German, english, Finnish, French, Greek, hindi, Hungarian, Italian, Japanese, Croatian, Dutch, Norwegian, Ukrainian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Serbian, Slovenian, Slovak, spanish, Thai, Czech, Turkish, Vietnamese, belarusian, Swedish,
Geld op het internet:: Partner beloning over 2 verdiepingen.
Nederlands, Dutch - Netherlands, Netherlands Antilles, Suriname,
Content trifft RefShare
nederlands - Dies Securekarte kann Ihr Leben rettenAdpackPro - Presentation

2 bezoekers online
afdruk
-