Independent distributor of AdpackPro
bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人

Online hirdetési platform hozzáadott érték cégek
... és okos végfelhasználók aki talál vonzó ajánlatok minden iparágban.

AdpackPro - 100% -os svájci súlyossága, a tartósság és a hosszú élettartam.


Albanian, english, belarusian, Bulgarian, Bosnian, Czech, danish, Finnish, French, Greek, hindi, Dutch, Croatian, Japanese, Chinese, Polish, Hungarian, German, Norwegian, Italian, Russian, Portuguese, romanian, spanish, Swedish, Serbian, Slovak, Slovenian, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese,
Pénz az interneten:: Partner díjazása 2 szinten.
magyar, Hungarian - Hungary,
Content trifft RefShare
magyar - Dies Securekarte kann Ihr Leben retten
Bitcoin-Packages von USI
Super mobile online wallet in magyar
BitCoin-Spenden-Network

Mintegy AdpackPro
... és miért AdpackPro nagyon különbözik a többi online hirdetési felületen.

AdpackPro egy hirdetési platform, a svájci cég OneVision Holding AG, amelyet az jellemez, a megbízhatóság és a fenntarthatóság. A hirdetési platform AdpackPro vállalkozók viszont reklám a cég, a szolgáltatás vagy termék (banner hirdetések és a szöveges hirdetések).

Miért van ez így, és milyen világosan megkülönbözteti AdpackPro a többi "click portálok"?

A OneVision Holding AG részt vesz a fejlesztés a nagy teljesítményű termékek értékesítése és együttműködik különböző globális játékos. A gyorsan növekvő számú tagjai AdpackPro majd kereskedelmi forgalomba a rendkívül innovatív termékek világszerte.
Következtetés: A OneVision Holding AG működik, és fektet AdpackPro forgalmazására vonatkozó egyéb saját jól jövedelmező termékek És, ami a különbség, az egyéb hirdetési portálok és a stabilitás biztosítása és a biztonság a tagok. A Holding fektet 10% az eladások a hirdetési platform, így a megfelelő lefedettség több mint adni. Az egyes termékek összetevőinek OneVision Holding AG kiegészítik egymást. Figyelemre méltó, hogy a csomag biztosítja a hosszú távú biztonság, a siker és elégedett ügyfelek. A OneVision Holding AG aktívan támogatja a hirdetési platform AdpackPro keresztül e-mail marketing, organikus kereső rangsor és az összes ismert közösségi média egy add-on a label "Link-Rotator".

A hirdetési csomagokat (Adpacks) lehet kapni egy EUR 25 (maximum 3000 aktív Adpacks lehetséges). Ezek a hirdetési csomagok időtartama 4-6 hónap. Ez idő alatt, akkor kap, az egyes adpack, garantált 10.000 hirdetés és legalább 100 garantált rákattint a hirdetésére.

Mind a vállalkozók és magánszemélyek is részt visszaigénylések révén a medence jutalék. A hirdetési csomagok részt vesz az órai medence disztribúció azonnal tudható be, a mérleg.
Fizetni 25 euró egy Adpack és a futamidő alatt, akkor kap visszatérítést a összege 30 EUR. Akkor készpénz ki a számla egyenlege bármikor (4-szer egy hónapban ingyenes).
Ugyancsak nem baj, ha van valami, amit lehet alkalmazni. A cég biztosítja az Ön számára előre reklám. Így mindenki részt vehet az ötletes koncepció AdpackPro.

Az ajánlás rendszer:

Ha ajánlani AdpackPro barátainak vagy üzleti partner, csak akkor veheti igénybe a 2 lépéses ajánlási rendszert. Az Ön közvetlen partnere kapsz 11% jutalékot megszerzett hirdetési csomagokat. A 2. szinten kapsz 7%.
A számát a partner korlátlan. Akkor meghívja bármennyi kilátások AdpackPro.

például: Amikor közvetlen partnerként vesz 10 hirdetési csomagok 250, - Ft, akkor kap jutalékot 27,50 EUR (11%). Ha az egyik partner a partnere veszi ugyanazt az összeget, így a 2. szinten, akkor kap jutalékot az összeg 17,50 EUR (7%).


Regisztrálj most itt, és kap egy ingyenes weboldalt, és a marketing anyagok

Regisztrálj most ingyen van
AdpackPro - Megbízható online hirdetési platform hozzáadott értéket a vállalatok számára.


magyar, Hungarian - Magyarország,
vietnami, ukrán, török, thai, szlovén, szlovák, szerb, svéd, spanyol, román, portugál, orosz, olasz, norvég, német, magyar, lengyel, kínai, japán, horvát, holland, hindi, görög, francia, finn, dán, cseh, bosnyák, bolgár, belorusz, angol, albán,

AdpackPro - jövedelem lehetőségek
... Nem fizet a reklám, de akkor kap pénzt a reklám.

AdpackPro biztosít minden egyes tagja egy nagyszerű módja annak, hogy részt vegyenek a koncepció AdpackPro - akár otthonról.
Ez az első olyan platform egy "Link-Rotator" (lásd >> affiliate jutalék) által működtetett valós szakemberek forgalom! További kereső a OneVision Holding AG kínál folyamatosan bővülő affiliate program. Nincs más közvetítő fizetési szolgáltató okozó magas díjakat. Betétek és kivonás által közvetlenül végzett banki vagy azonnali átutalás és a hitelkártya. Vásárlások és a települések vannak megfelelő dokumentumokat. A 10 szükséges saját kattintások mindig érvényes a következő nap, így nincs stressz. Az internetes oldal létrehozása nagyon tiszta és jó minőségű, és folyamatosan bővül.

Swiss Made - Svájci minőség!

AdpackPro kínál 3 módon vegyenek részt a koncepció. Ez attól függ, hogy hány aktív Adpacks és a szám több ember tud inspirálni AdPackPro és mit fejleszteni a jövőben ezt a tényt.

Mik az előnyei a hirdetők?
 • Promóció és vezető generáció.
 • célzott felhasználása a költségvetés.
 • minőségi kilátások révén nagy / regionális lefedettséget.
 • jelentősen csökkent pazarlás.
 • kockázat-mentes és teljesítmény alapú számlázás csak valódi kattintással.
 • Generációs, magas minőségű forgalmat.
 • minőségi hirdetési csomag verhetetlen ár-teljesítmény arány.
 • optimális online marketing mix a célok elérésében.
 • Tudatosság növelését.
Jelenleg AdpackPro kínál 3 típusú reklámok: szöveges hirdetések, banner hirdetések és videó hirdetések.

A banner lehet állítani a formátumot 125x125, 468x60 és 728x90. A videó hirdetés jelenik meg, ha egy tag bejelentkezik. További szöveges és banner hirdetési költségek 4,50 EUR (5,50 EUR banner formátum 728x90). A videó Bejelentkezés hirdetési költségek 89,00 EUR.
A vásárlás a reklám formájában Adpacks, akkor támogassák az üzleti, a szolgáltatások és a termékek. Ön is kap-ból kifizetett Pool jutalékok (nem garantált) az aktív Adpack. Szóval javaslom, 2 legyet egy csapásra. - Ön cége és kap még pénzt. Ne aggódj, még az egyének is részesülhetnek a visszatérítést. Nincs semmi gond, ha van valami, amit lehet alkalmazni. A cég biztosítja az Ön számára előre reklám.

A csomag ára 25 EUR, és magában foglalja 10.000 garantált benyomások és a garantált 100 kattintást. Miután 30 EUR generálja egy hirdetési csomagot, akkor véget ér, és már nem szerepel a medencében forgalmazás. A visszatérítést kell fizetni óránként.

Nincs pontos információ adható az összeget, mivel a bevétel függ a fluktuáció, és soha nem ugyanaz. Visszatérítésére nincs garancia. Minden tag egy maximum 3000 aktív Adpacks (attól függően, hogy a választott tagság).

Ahhoz, hogy kihasználják a medence forgalmazás, a Adpacks fel kell tölteni a reklám, és meg kell nézni magad 10 hirdetés naponta. Ezt megteheti a nap 24 órájában. Amikor rajtad múlik. A kifejezés egy reklám, hogy véletlenszerűen minden 15-30 másodperc. Csak így tartják a medencében eloszlás a következő napon.

Tudja meg a következő 3 videó lehet kapni Adpacks, bizonyítani tudja, reklám és hogyan lehet megtekinteni a reklám (a videó is megtalálható sikeres regisztráció után a back office alatt "Video Súgó és grafikus").Vásárlás Adpacks
Kitöltése Adpacks reklám
Részletek Reklám
Lesz további hirdetési pontot a kiválasztott tagság. Még így elősegíti az üzleti és a termékeket. A díjat addig kell fizetni 1 évre előre.

kezdve az alap tagság, akkor be kell vonni az értékesítés a leányvállalatok akár a második generációs (tagdíj kivételével). Az Ön közvetlen partnere kapsz 11% jutalékot az értékesítés. A 2. szinten kapsz 7%. Bárki megszerzése tagság "Heeero" kap 24.000 reklám pontot, és tudja használni, de legfeljebb 3000 aktív Adpacks.

Mivel a "Affiliate tag" Nem kap reklám pontot, de már részt vesznek az értékesítés a közvetlen partnere. A "Affiliate tag" lehet egy legfeljebb 10 Adpacks. Így használhatja a platform eredetileg szabad, és tesztelje a lehetőséget, majd válassza ki a megfelelőt az Ön tagságát.


Vergütungsplan AdpackPro

Regisztrálj most itt, és kap egy ingyenes weboldalt, és a marketing anyagok

Regisztrálj most ingyen van

Keress pénzt AdpackPro. - Pénzügyi szabadságot.


magyar, Hungarian - Magyarország,
albán, angol, belorusz, bolgár, bosnyák, cseh, dán, finn, francia, görög, hindi, holland, horvát, japán, kínai, lengyel, magyar, német, norvég, olasz, orosz, portugál, román, spanyol, svéd, szerb, szlovák, szlovén, thai, török, ukrán, vietnami,

Több érték AdpackPro
... A cégek, hanem magánszemélyek számára.

AdpackPro nem csak egy egyszerű kattintással platform. Az elképzelés az, hogy a vállalkozók támogatása az üzleti olcsó, és még kap egy maradék jövedelem medence visszatér. Ez egy bonyolult "teljes csomag", ahol a fogaskerekek illeszkedő tökéletesen. Minden modul fenntarthatóságot szem előtt tartó, a megbízhatóság és a hozzáadott értéket a vevő számára. Aktiválásával akár 3000 Adpacks van egy hatalmas hozzáadott értéket a vállalatok számára, az online boltok és a weboldal üzemeltetői. Ezek azután 300.000 garantált díjmentes rákattint a hirdetésére - csak félelmetes!

A jövőben, akkor várom, hogy több érzés az online marketing!

 • Swiss hirdetési platform: Swiss Made - Svájci minőség!
 • minőségű forgalmat (valós látogató).
 • Egyre nagyobb a forgalom a honlapon, és így jobb keresőmotort rangsorolását.
 • organikus forgalom.
 • Növelje értékesítési adatok.
 • A növekedés az online üzlet.
 • célzott és képzett vezet.
 • Létrehozása nyereséges kampányok.
 • Szöveg és banner reklámok, valamint a videó reklám a bejelentkezési terület.
 • megfelelő dokumentumok, számlák, a vételek és kivonások.
 • Német felhasználói felület és a német támogatás.
 • Ingyenes regisztráció lehetséges.
 • Bevétel aránya a medence jutalék (akár 3000 Adpacks).
 • Egy hirdetési csomag (Adpack) díja 25 EUR, és garantált, hogy 10000 nézetek és legalább 100 kattintást.
 • Partner jutalékot utaló emberek az 1. és a 2. generáció.
 • Ebben a hónapban négyszer szabad kifizetési ellenőrzött bankszámla (az 5. kifizetési 10 € díj)

Regisztrálj most itt, és kap egy ingyenes weboldalt, és a marketing anyagok

Regisztrálj most ingyen vanAdpackPro - Swiss made - Svájci minőség


Vietnamese, Ukrainian, Turkish, Thai, Slovenian, Slovak, Serbian, Swedish, spanish, romanian, Portuguese, Russian, Italian, Norwegian, German, Hungarian, Polish, Chinese, Japanese, Croatian, Dutch, hindi, Greek, French, Finnish, danish, Czech, Bosnian, Bulgarian, belarusian, english, Albanian,
AdpackPro tapasztalatok és információk
magyar, Hungarian - Hungary,

Onevision Holding AG

Sok kreatív emberek, akik egy közös jövőkép - Ez az OneVision Holding AG. Az alapötlet az alapítók jött létre 2015. május szakértelem különböző szakértők eredetileg különböző iparágak és hálózatokat kell hozni egy fedél alatt egy innovatív online vállalkozások számára. Mert tudták egymást, találkoztak egy időben, hogy konstruktív megbeszéléseket Marbeilla. Az alapötlet akkor OneVision Holding AG származott néhány hónapon belül. A tartomány a termékek és szolgáltatások folyamatosan növekszik, és feltartóztathatatlanul. A jogosultság a saját, és a kiosztásra kerülő termékek és szolgáltatások magas volt a kezdetektől a mai napig, és felülmúlhatatlan.

A dob végeztük a program "Jopbooster". Ez egy kit, online szoftver. A legfontosabb jellemzője az, hogy az emberek teszik szövegeiket optimalizált keresők, így ezek a weboldalak, akkor valóban megtalálható az interneten. Mire jó a legjobb honlap, ha senki sem találja ezt az oldalt. A "Jopbooster" most továbbfejlesztették, kínálják a különböző konfigurációkat. Ezzel párhuzamosan, a képzési koncepció terén SEO került kialakításra. Ez folyamatosan tanított a képzési forma szakképzett oktatók OneVision Holding AG.

A kezdetektől fogva, a stratégiai partnerség fontos lépést jelentenek a fejlesztési OneVision Holding AG. Között OneVision Holding AG és Humboldt Iskola, Indisoft és más partnerekkel, jött nagyon gyorsan együttműködést és az ismeretek átadása. Együtt a kerék biztosan kitalált semmi új, de készül több kör általában.

OneVision Holding AG

10% -át a forgalom a OneVisonHoldingAG beáramlását a AdpackPro projekt (CTR, branding és a kereső rangsorban a többi termék)


Regisztrálj most itt, és kap egy ingyenes weboldalt, és a marketing anyagok

Regisztrálj most ingyen van

Súlyos és legális. - Tapasztalat a hirdetési platform AdpackPro


vietnami, ukrán, török, thai, szlovén, szlovák, szerb, svéd, spanyol, román, portugál, orosz, olasz, norvég, német, magyar, lengyel, kínai, japán, horvát, holland, hindi, görög, francia, finn, dán, cseh, bosnyák, bolgár, belorusz, angol, albán,

OneVision Holding AG - Termékek
... Egyéb termékek által kínált OneVision Holding AG

Jopboosterpro Series
Adpackpro Series
Internet Academy
Europe
AdpackProbooster
Series
Adpackbooster
AdpackProApp
Onevision Done4you
SmartShopper
Smartmessenger
Smartaffiliate
OnevisionWorld
Done4You
OnevisionWorld
Onevisionazon
Onevision Card

Regisztrálj most itt, és kap egy ingyenes weboldalt, és a marketing anyagok

Regisztrálj most ingyen van

AdpackPro - 100% -os svájci súlyossága, a tartósság és a hosszú élettartam.


Albanian, english, belarusian, Bulgarian, Bosnian, Czech, danish, Finnish, French, Greek, hindi, Dutch, Croatian, Japanese, Chinese, Polish, Hungarian, German, Norwegian, Italian, Russian, Portuguese, romanian, spanish, Swedish, Serbian, Slovak, Slovenian, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese,
Pénz az interneten:: Partner díjazása 2 szinten.
magyar, Hungarian - Hungary,
Content trifft RefShare
magyar - Dies Securekarte kann Ihr Leben rettenAdpackPro - Presentation

3 Látogató
impresszum
-