Independent distributor of AdpackPro
bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人

Online oglašavanje platforma sa dodanom vrijednošću za tvrtke
... i pametne krajnjim korisnicima koji će se naći atraktivne ponude iz svih industrija.

AdpackPro - 100% Švicarski ozbiljnost, trajnost i dugovječnost.


Albanian, belarusian, Bosnian, Bulgarian, Czech, danish, english, Finnish, French, Greek, hindi, Croatian, Japanese, Chinese, Hungarian, Dutch, German, Norwegian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Slovak, Slovenian, spanish, Serbian, Swedish, Thai, Italian, Turkish, Ukrainian, Vietnamese,
Novac na Internetu:: Naknada za partnere preko 2 etaže.
hrvatski, Croatian - Croatia,
Content trifft RefShare
hrvatski - Dies Securekarte kann Ihr Leben retten
Bitcoin-Packages von USI
Super mobile online wallet in hrvatski
BitCoin-Spenden-Network

O AdpackPro
... i zašto AdpackPro je vrlo različita od drugih online oglašavanje platforme.

AdpackPro je platforma za oglašavanje švicarske tvrtke OneVision Holding AG, koja se odlikuje pouzdanost i održivost. Na platforma za oglašavanje AdpackPro poduzetnici mogu obratiti oglašavanje za svoju tvrtku, njihovu uslugu ili njihov proizvod (banner i tekstualne oglase).

Zašto je to tako i što se jasno razlikuje AdpackPro od drugih "klik portala"?

OneVision Holding AG je angažirana u razvoju visokih performansi marketing proizvoda i surađuje s raznim svjetskim igračima. Brzo rastući broj članova AdpackPro će komercijalizirati ovaj visoko inovativne proizvode širom svijeta.
Zaključak: OneVision Holding AG posluje i ulaže u AdpackPro za stavljanje na tržište drugih vlastitih visoko profitabilne proizvode A to čini razliku na druge reklamne portalima i osiguranje stabilnosti i sigurnosti za članove. Holding ulaže 10% prodaje u reklamne platforme, tako da je adekvatna pokrivenost je više nego dano. Pojedinačne komponente produkt OneVision Holding AG međusobno nadopunjuju. To je impresivan paket koji osigurava dugoročnu sigurnost, uspjeh i zadovoljnih kupaca. OneVision Holding AG aktivno promiče reklamnu platformu AdpackPro putem e-mail marketing, organske tražilicu rang i svih poznatih društvenih medija sa add-on s oznakom "Link-Rotator".

Reklamiranje paketa (Adpacks) možete kupiti po cijeni od 25 eura (maksimalno 3000 aktivnih Adpacks su moguće). Ovi reklamni paketi imaju trajanje od 4-6 mjeseci. Tijekom tog vremena, primit ćete, za svaki adpack, zajamčena 10000 reklame i najmanje 100 zajamčene klikove na Vaš oglas.

Oba poduzetnici i pojedinci mogu sudjelovati putem naknada iz bazena provizije. Vaši paketi oglašavanja sudjelovati u satu bazen raspodjele koje su odmah pripisati na vaš račun.
Plaćate 25 eura za Adpack i tijekom trajanja dobit ćete povrat novca u iznosu od 30 EUR. Možete gotovine iz stanja računa u bilo koje vrijeme (4 puta mjesečno besplatno).
To je također nije problem ako imate nešto što možete primijeniti. Tvrtka pruža Vam predpodešenom oglašavanja. Dakle, svatko može sudjelovati u genijalnim konceptom AdpackPro.

Sustav preporuka:

Ako biste preporučili AdpackPro prijateljima ili poslovnim partnerima, možete iskoristiti sustav preporuka 2 koraka. Za vaš izravnog partnera da dobijete 11% provizije na svojim stečenim reklamne pakete. Za 2. razine ćete dobiti 7%.
Broj vašeg partnera nije ograničen. Možete pozvati bilo koji broj izgledi da AdpackPro.

primjer: Kad direktni partner kupi 10 reklamne pakete za 250, - EUR, dobivate proviziju od 27.50 EUR (11%). Ako jedan partner od svog partnera kupuje istu količinu, tako da u svom 2. razinu, dobivate proviziju u iznosu od 17,50 eura (7%).


Prijavite se sada ovdje i dobiti besplatan web stranica i marketinške materijale

Registrirajte se besplatno ovdje
AdpackPro - Renomirani online oglašavanje platforma s dodanom vrijednošću poduzeća.


hrvatski, Croatian - Hrvatska,
vijetnamski, ukrajinski, turski, talijanski, tajlandski, švedski, srpski, Španjolski, Slovenac, Slovak, ruski, Rumunjski, portugalski, poljski, norveški, njemački, nizozemski, Mađarski, kineski, japanski, hrvatski, hindski, grčki, francuski, finski, engleski, danski, češki, bugarski, bosanski, Bjeloruski, albanski,

AdpackPro - prihod mogućnosti
... Vi ne plaćaju za oglašavanje, a možete biti plaćeni od strane vašeg oglašavanja.

AdpackPro daje svaki od njegovih članova sjajan način da sudjeluje u konceptu AdpackPro - čak i od kuće.
To je prva platforma s "Link-Rotator" (vidi >> affiliate provizije), kojim upravlja pravim profesionalcima za promet! Za dodatnu zarada OneVision Holding AG nudi sve širi affiliate program. Nema drugog posrednika pružatelj usluga platnog koje uzrokuju visoke naknade. Uplate i isplate se vrše direktno bankarstvo ili instant prijenos i kreditnu karticu. Za kupnju i naseljima postoje odgovarajuće dokumente. 10 potrebni vlastitih klikova uvijek vrijede za sljedeći dan, tako da nema stresa. Internet stranica je stvorena vrlo jasan i visoke kvalitete i stalno se širi.

Švicarski napravio - Švicarski kvaliteta!

AdpackPro nudi 3 načina da sudjeluju u koncept. To ovisi o broju aktivnih Adpacks i broj više ljudi možete potaknuti AdPackPro i što se razvilo u budućnosti te činjenice.

Koje su prednosti za oglašivače?
 • Promocija i dovesti generacije.
 • ciljano korištenje proračuna.
 • kvalitetne perspektive kroz velike / regionalnu pokrivenost.
 • značajno smanjena količina otpada.
 • bez rizika i na temelju rezultata obračuna jedini pravi klikova.
 • Stvaranje visokokvalitetnih prometa.
 • Kvaliteta Paketi oglašavanja na nenadmašne omjer cijene i performansi.
 • Optimalna online marketing miks za postizanje svojih ciljeva.
 • Povećanje svijesti.
Trenutno AdpackPro nudi 3 vrste oglašavanja: tekstualne oglase, banner oglase i video oglase.

Banner se može postaviti u formatima 125x125, 468x60 i 728x90. Video oglas se prikazuje kada se prijavljuje članica u. Dodatni tekst i banner oglašavanje košta 4,50 eura (5,50 eura za banner u formatu 728x90). Video Prijavi se Oglašavanje košta 89,00 eura.
Uz kupnju oglašavanje u obliku Adpacks, možete promovirati svoju tvrtku, usluge ili svoje proizvode. Možete također dobiti naknada od bazena provizije (nije zajamčena) za aktivne Adpack. Tako da predloži 2 ptice s jednim kamenom. - Vi promovirati svoju tvrtku i dobiti još novca. Ne brinite, čak i pojedinci mogu imati koristi od nadoknadu. Nema problema, ako imate nešto što možete primijeniti. Tvrtka pruža Vam predpodešenom oglašavanja.

Paket košta 25 eura, a uključuje 10.000 zajamčena dojmove i zajamčena 100 klikova. Nakon 30 EUR su generirani od strane jednog paketa za oglašavanje, on završava te više nije uključeno u bazen distribucije. Naknada će biti isplaćena po satu.

Nema preciznih podataka može se dati na iznos, budući da je prihod podložni promjenama i nikada nije isti. Za naknadu ne postoji jamstvo. Svaki član može imati maksimalno 3.000 aktivnih Adpacks (ovisno o odabranom članstva).

Da biste iskoristili distribucije bazen, vaši Adpacks moraju biti popunjena s oglašavanjem i morate gledati na sebe 10 reklama dnevno. To možete učiniti za 24 sata na dan. Kad je do vas. Pojam oglas je slučajno svakih 15 - 30 sekundi. Samo tako da se smatra u bazen distribucije sljedeći dan.

Saznajte u sljedeća 3 videa kao što možete kupiti Adpacks, može se pokazati s oglašavanjem i kako pogledati reklame (video može se naći čak i nakon uspješne prijave u svom back office pod "Video Pomoć i grafikom").Kupi Adpacks
Punjenje Adpacks s oglašavanje
Pogledaj Oglašavanje
Vi ćete dobiti dodatne bodove za oglašavanje odabrane članstvo. Čak i tako možete promovirati svoju tvrtku i svoje proizvode. U pristojbe se plaćaju za 1 godinu unaprijed.

počevši od osnovnog članstva, od vas će biti uključeni u prodaji svoje podružnice do druge generacije (članarina isključeni). Za vaš izravnog partnera da dobijete 11% provizije na njihove prodaje. Za 2. razine ćete dobiti 7%. Svatko stjecanja članstva "Heeero" prima 24.000 oglašavanja bodova, a može koristiti do maksimalno 3.000 aktivnih Adpacks.

Kao "Affiliate član" Ne dobivate oglašavanja bodova, ali su već uključeni u prodaji vašeg izravnog partnera. A "Affiliate članica" može imati maksimalno 10 Adpacks. Na taj način možete koristiti platformu u početku besplatno, i testirati svoje mogućnosti, a zatim odabrati pravo jedan za vas članstva.


Vergütungsplan AdpackPro

Prijavite se sada ovdje i dobiti besplatan web stranica i marketinške materijale

Registrirajte se besplatno ovdje

Zaradite novac AdpackPro. - Financijske slobode.


hrvatski, Croatian - Hrvatska,
albanski, Bjeloruski, bosanski, bugarski, češki, danski, engleski, finski, francuski, grčki, hindski, hrvatski, japanski, kineski, Mađarski, nizozemski, njemački, norveški, poljski, portugalski, Rumunjski, ruski, Slovak, Slovenac, Španjolski, srpski, švedski, tajlandski, talijanski, turski, ukrajinski, vijetnamski,

Više vrijednosti s AdpackPro
... za tvrtke, ali i za pojedince.

AdpackPro nije samo jednostavan klik platforma. Ideja je da poduzetnici mogu promovirati svoje poslovanje jeftin, pa čak i dobiti preostali dohodak uz bazen vraća. To je sofisticirani "ukupan paket" gdje su zupčanici savršeno zahvata. Svi moduli su usmjerena prema održivosti, pouzdanost i dodane vrijednosti za kupca. Aktiviranjem do 3000 Adpacks postoji velika dodana vrijednost za tvrtke, online trgovinama i web stranice operatera. To su onda 300.000 zajamčena klikova bez troškova na oglas - samo super!

U budućnosti, možete gledati prema naprijed više senzacija u online marketing!

 • Švicarski platforma za oglašavanje: Swiss made - Švicarski kvaliteta!
 • kvalitete prometa (pravi posjetitelja).
 • Povećanje prometa na Vašu web stranicu i na taj način bolje tražilicu rang.
 • Organski promet.
 • Povećajte svoje prodajne brojke.
 • Rast Vaše online poslovanje.
 • ciljane i kvalificirani vodi.
 • Stvaranje profitabilne kampanje.
 • Tekst i banner oglašavanje, kao i video oglašavanje u području za prijavu.
 • odgovarajuće isprave i fakture za kupovinu i podizanje.
 • Njemački korisničko sučelje i njemačka potpora.
 • Slobodno Registracija moguće.
 • Udio prihoda od bazena komisija (do 3.000 Adpacks).
 • reklamni paket (Adpack) košta 25 eura i jamči da će donijeti 10.000 prikaza i najmanje 100 klikova.
 • Partner Komisija za odnose ljudi na 1. i 2. generacije.
 • U mjesec dana četiri puta besplatno isplate na bankovni račun ovjeren (od 5. isplata 10 Naknada za euro)

Prijavite se sada ovdje i dobiti besplatan web stranica i marketinške materijale

Registrirajte se besplatno ovdjeAdpackPro - Švicarski je napravio - Švicarski kvaliteta


Vietnamese, Ukrainian, Turkish, Italian, Thai, Swedish, Serbian, spanish, Slovenian, Slovak, Russian, romanian, Portuguese, Polish, Norwegian, German, Dutch, Hungarian, Chinese, Japanese, Croatian, hindi, Greek, French, Finnish, english, danish, Czech, Bulgarian, Bosnian, belarusian, Albanian,
AdpackPro iskustava i informacija
hrvatski, Croatian - Croatia,

Onevision Holding AG

Mnogi kreativnih ljudi koji dijele zajedničku viziju - to je OneVision Holding AG. Osnovna ideja osnivača je osnovana u svibnju 2015. godine stručnost raznih stručnjaka iz izvorno različitih industrija i njihove mreže, treba se zajedno pod jednim krovom za inovativni online poslovanja. Budući da su znali jedni druge, susreli su se pravodobno za konstruktivne rasprave u Marbeilla. Od osnovne ideje onda OneVision Holding AG nastao u roku od nekoliko mjeseci. Asortiman proizvoda i usluga raste i nezaustavljivo. Pravo na vlastitu i da se distribuira proizvode i usluge je visoka od početka do danas, a je da nitko drugi.

Lansiranje je obavljeno s programom "Jopbooster". To je kit online softvera. Najvažnija značajka je omogućiti ljudima da bi svoje tekstove optimizirane za tražilice, pa ove web stranice onda zapravo može se naći na webu. Što je dobra najbolji website ako nitko ne nađe ovu stranicu. U "Jopbooster" Sada je i dalje razvijati i nudi se u raznim konfiguracijama. Paralelno s tim, koncept obuke u području SEO je razvijen. Ona stalno uči u obliku obuke od strane kvalificiranih instruktora OneVision Holding AG.

Od samog početka, strateška partnerstva su važan korak za razvoj OneVision Holding AG. Između OneVision Holding AG i Humboldt School Indisoft i drugih partnera, on je došao vrlo brzo suradnje i prijenosa znanja. Zajedno se kotač sigurno izmislio ništa novo, ali je napravio više krugu obično.

OneVision Holding AG

10% od prometa OneVisonHoldingAG toka u projekt AdpackPro (CTR, branding i tražilicu rang od ostalih proizvoda)


Prijavite se sada ovdje i dobiti besplatan web stranica i marketinške materijale

Registrirajte se besplatno ovdje

Ozbiljna i pravni. - Iskustvo s oglašavanja platformi AdpackPro


vijetnamski, ukrajinski, turski, talijanski, tajlandski, švedski, srpski, Španjolski, Slovenac, Slovak, ruski, Rumunjski, portugalski, poljski, norveški, njemački, nizozemski, Mađarski, kineski, japanski, hrvatski, hindski, grčki, francuski, finski, engleski, danski, češki, bugarski, bosanski, Bjeloruski, albanski,

OneVision Holding AG - Proizvodi
... Ostali proizvodi koje nudi OneVision Holding AG

Jopboosterpro Series
Adpackpro Series
Internet Academy
Europe
AdpackProbooster
Series
Adpackbooster
AdpackProApp
Onevision Done4you
SmartShopper
Smartmessenger
Smartaffiliate
OnevisionWorld
Done4You
OnevisionWorld
Onevisionazon
Onevision Card

Prijavite se sada ovdje i dobiti besplatan web stranica i marketinške materijale

Registrirajte se besplatno ovdje

AdpackPro - 100% Švicarski ozbiljnost, trajnost i dugovječnost.


Albanian, belarusian, Bosnian, Bulgarian, Czech, danish, english, Finnish, French, Greek, hindi, Croatian, Japanese, Chinese, Hungarian, Dutch, German, Norwegian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Slovak, Slovenian, spanish, Serbian, Swedish, Thai, Italian, Turkish, Ukrainian, Vietnamese,
Novac na Internetu:: Naknada za partnere preko 2 etaže.
hrvatski, Croatian - Croatia,
Content trifft RefShare
hrvatski - Dies Securekarte kann Ihr Leben rettenAdpackPro - Presentation

2 Posjetitelja online
otisak
-