Independent distributor of AdpackPro
bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人

Online oglašavanje platforma s dodanom vrijednosti za kompanije
... i pametnih krajnji korisnici koji ćete pronaći atraktivne ponude iz svih industrija.

AdpackPro - 100% Swiss ozbiljnost, izdržljivost i dugotrajnost.


Albanian, belarusian, Bosnian, Bulgarian, Czech, danish, english, Finnish, French, Greek, hindi, Dutch, Croatian, Italian, Japanese, Chinese, Hungarian, German, Norwegian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Slovak, Slovenian, spanish, Serbian, Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese,
Novac na Internetu:: Partner naknade više od 2 etaže.
bosanski, Bosnian - Bosnia and Herzegovina,
Content trifft RefShare
bosanski - Dies Securekarte kann Ihr Leben retten
Bitcoin-Packages von USI
Super mobile online wallet in bosanski
BitCoin-Spenden-Network

o AdpackPro
... i zašto AdpackPro se veoma razlikuje od drugih online oglašavanja platformi.

AdpackPro je reklamna platforma švajcarske kompanije OneVision Holding AG, koji se odlikuje pouzdanost i održivost. Na platformu za oglašavanje AdpackPro poduzetnici mogu obratiti oglašavanje za svoje kompanije, njihove usluge ili njihov proizvod (banner oglase i tekstualne oglase).

Zašto je to tako i šta jasno razlikuje AdpackPro od ostalih "kliknite na portalima"?

U OneVision Holding AG se bavi razvojem marketinga proizvoda visokih performansi i surađuje s raznim globalnim igračima. Ubrzano raste broj članova AdpackPro će komercijalizaciju ovog visoko inovativne proizvode širom svijeta.
Zaključak: U OneVision Holding AG posluje i ulaže u AdpackPro za marketing drugih vlastitih visoko profitabilne proizvode A to čini razliku na druge oglašavanja portalima i osigurati stabilnost i sigurnost za članove. Holding ulaže 10% od prodaje u platformu za oglašavanje, tako da je adekvatna pokrivenost je više nego dati. Komponente pojedinačni proizvod od OneVision Holding AG nadopunjuju. To je impresivan paket koji osigurava dugoročnu sigurnost, uspjeh i zadovoljnih kupaca. U OneVision Holding AG aktivno promoviše platformu za oglašavanje AdpackPro putem e-mail marketing, organski rang tražilicu i sve poznate društvene mreže sa add-on sa oznakom "Link-Rotator".

Reklamna paketi (Adpacks) možete kupiti po cijeni od 25 eura (maksimalno 3000 aktivnih Adpacks su moguće). Ove oglašavanje paketi imaju trajanju od 4-6 mjeseci. Tokom tog vremena, vi ćete dobiti, za svaku adpack, garantovano 10000 reklame i najmanje 100 garantirana klikova na oglas.

Oba poduzetnika i pojedinci mogu sudjelovati kroz naknade iz bazena komisije. Vaš oglašavanje paketa učestvuju u satnoj bazen distribucije koji se odmah pripisuje stanje na računu.
Plaćate EUR 25 za Adpack i tokom trajanja ćete dobiti povrat novca u iznosu od 30 eura. Možete podići stanje na računu u bilo koje vrijeme (4 puta mjesečno besplatno).
To je također nije problem ako imate nešto što možete primijeniti. Kompanija vam pruža prekonfigurisanih oglašavanja. Na taj način, svi mogu učestvovati u genijalni koncept AdpackPro.

Preporuka sistem:

Ako preporučiti AdpackPro prijateljima ili poslovnim partnerima, možete iskoristiti preporuka sistema 2 koraka. Za vaš direktni partner dobiti 11% provizije na stečeno oglašavanja paketa. Za 2. razinu ćete dobiti 7%.
Broj vašeg partnera je neograničen. Možete pozvati bilo koji broj izglede za AdpackPro.

primjer: Kada direktni partner kupuje 10 reklamni paketi za 250, - EUR, primate proviziju u iznosu od EUR 27.50 (11%). Ako jedan partner iz vašeg partnera kupuje isti iznos, tako da u 2. nivou, vi dobijate proviziju u iznosu od 17,50 EUR (7%).


Upišite se sada ovdje i dobiti besplatan web stranica i marketinških materijala

Registrirajte se sada besplatno ovdje
AdpackPro - Renomirani online oglašavanje platformu s dodanom vrijednosti za kompanije.


bosanski, Bosnian - Bosna i Hercegovina,
vijetnamski, ukrajinski, turski, Tajlandska, švedski, srpski, španski, slovenački, Slovak, ruski, rumunski, portugalski, poljski, norveški, njemački, Mađarski, kineski, japanski, italijanski, hrvatski, holandski, hindi, grčki, francuski, finski, engleski, danski, češki, bugarski, bosanski, Bjeloruski, albanski,

AdpackPro - mogućnosti prihoda
... Vi ne plaćate za oglašavanje, ali se plaća svojim oglašavanja.

AdpackPro daje svaki od njegovih članova odličan način da učestvuju u konceptu AdpackPro - čak i od kuće.
To je prva platforma sa "Link-Rotator" (vidi >> affiliate provizije), upravlja pravi profesionalci za saobraćaj! Za dodatne zarade na OneVision Holding AG nudi stalno širi affiliate program. Nema drugih posrednika plaćanja usluga koje uzrokuju visoke naknade. Uplate i isplate se vrše direktno bankarstvo ili instant transfer i kreditne kartice. Za kupovinu i naselja postoje odgovarajući dokumenti. 10 potrebno vlastitih klikova su uvijek važi za naredni dan tako da nema stresa. Internet stranica je stvorena vrlo jasan i kvalitetan i stalno se proširuje.

Swiss Made - Swiss kvalitet!

AdpackPro nudi 3 načina da učestvuju u konceptu. To ovisi o broju aktivnih Adpacks i broj više ljudi možete inspirirati AdPackPro i ono što je razvio u budućnosti te činjenice.

Koje su prednosti za oglašivače?
 • Promocija i olovo generacije.
 • ciljano korištenje vašeg budžeta.
 • kvalitete izgledi kroz veliki / regionalnu pokrivenost.
 • značajno smanjena otpada.
 • rizik-free i naplate učinku od samo originalne klikova.
 • Generacija visokokvalitetnih saobraćaja.
 • kvalitete oglašavanja paketa na nenadmašne omjer cijene i performansi.
 • optimalnu online marketing miks za postizanje ciljeva.
 • Povećati svijest.
Trenutno AdpackPro nudi 3 vrste oglašavanja: tekstualne oglase, banner oglase i video oglase.

Banner može biti postavljena u formatima 125x125, 468x60 i 728x90. Video oglas se prikazuje kada je član prijavi. Dodatni tekst i banner oglašavanje košta 4.50 eura (5,50 eura za transparent sa formata 728x90). Video Prijava troškovi oglašavanja 89,00 eura.
Uz kupovinu oglašavanja u obliku Adpacks, možete promovirati vaše poslovanje, vaše usluge ili proizvode. Možete dobiti i naknada od provizija Pool (ne može garantirati) za svoj aktivni Adpack. Dakle, predlaže 2 muve jednim udarcem. - Možete promovirati svoje poslovanje i dobiti čak i novac. Ne brinite, čak i pojedinci mogu imati koristi od naknada. Nema problema, ako imate nešto što možete primijeniti. Kompanija vam pruža prekonfigurisanih oglašavanja.

A paket košta 25 eura, a uključuje 10.000 garantirana utiske i zajamčena 100 klikova. Kada 30 EUR generiraju od strane oglašavanja paket, završava i više nije uključena u distribuciju bazenu. Naknada će biti isplaćena po satu.

Nema preciznih informacija može se dati na iznos, jer je prihod je predmeta variraju i nikada nije ista. Za naknadu ne postoji garancija. Svaki član može imati maksimalno 3.000 aktivnih Adpacks (u zavisnosti od izabranog članstvo).

Da biste iskoristili distribucije bazen, vaš Adpacks mora biti ispunjen oglašavanja i morate da pogledate sebe 10 reklama dnevno. To možete učiniti za 24 sata dnevno. Kada je na vama. Pojam reklamu je da se nasumično svaki 15 - 30 sekundi. Samo da vam se uzeti u obzir u distribuciji bazenu sutradan.

Saznajte u naredne 3 Poznata kao možete kupiti Adpacks, mogu dokazati oglašavanja i kako da gledaju oglašavanja (video zapise može se naći čak i nakon uspješne prijave u svoj back office pod "Video Help i grafike").Kupi Adpacks
Punjenje Adpacks sa oglašavanje
Pogledaj Reklame
Vi ćete dobiti dodatne oglašavanja bodova za odabrane članstvo. Čak i tako da možete promovirati svoje poslovanje i svoje proizvode. U članarinu su plaćeni za 1 godinu unaprijed.

počevši od osnovnog članstva, od vas će biti uključeni u prodaji vaših filijala do druge generacije (članarine isključena). Za vaš direktni partner dobiti 11% provizije na njihove prodaje. Za 2. razinu ćete dobiti 7%. Svako sticanje članstva "Heeero" prima 24.000 oglašavanja poena i može koristiti do maksimalno 3.000 aktivnih Adpacks.

Kao što je "Affiliate članica" Možete dobiti bez oglašavanja poena, ali su već uključeni u prodaji glavnog partnera. A "Affiliate članica" može imati najviše 10 Adpacks. Dakle, možete koristiti platformu u početku besplatno, i testirati svoje mogućnosti, a zatim odabrati pravu jedan za vas članstvo.


Vergütungsplan AdpackPro

Upišite se sada ovdje i dobiti besplatan web stranica i marketinških materijala

Registrirajte se sada besplatno ovdje

Zaradite novac AdpackPro. - Financijski slobodu.


bosanski, Bosnian - Bosna i Hercegovina,
albanski, Bjeloruski, bosanski, bugarski, češki, danski, engleski, finski, francuski, grčki, hindi, holandski, hrvatski, italijanski, japanski, kineski, Mađarski, njemački, norveški, poljski, portugalski, rumunski, ruski, Slovak, slovenački, španski, srpski, švedski, Tajlandska, turski, ukrajinski, vijetnamski,

Više vrijednosti sa AdpackPro
... za kompanije, ali i za pojedince.

AdpackPro nije samo jednostavnim klikom platformu. Ideja je da se poduzetnici mogu promovirati svoje poslovanje jeftin, pa čak i dobiti rezidualnog prihoda bazen povratka. To je sofisticirani "ukupno paket", gdje je brzina zahvatanje savršeno. Svi moduli su usmjereni ka održivosti, pouzdanosti i na dodanu vrijednost za kupca. Aktiviranjem do 3000 Adpacks postoji ogroman dodatnu vrijednost za preduzeća, online trgovinama i vlasnike web stranica. To su onda 300.000 zajamčena klikova bez troškova na oglas - samo super!

U budućnosti, možete se radujem više senzacije u online marketing!

 • Swiss oglašavanje platforma: Swiss Made - Swiss kvalitet!
 • kvaliteta saobraćaja (pravi posjetitelja).
 • Povećanje prometa na Vašu web stranicu i na taj način bolje rangiranje tražilicu.
 • organski saobraćaj.
 • Povećajte svoje prodajne brojke.
 • Rast Vaše online poslovanje.
 • ciljane i kvalificiranih vodi.
 • Stvaranje profitabilne kampanje.
 • Tekst i banner oglašavanje, kao i video oglašavanje u login području.
 • Uredna dokumentacija i fakture za kupovinu i povlačenja.
 • Njemački korisnički interfejs i njemački podršku.
 • Besplatna registracija moguće.
 • Prihodi udio od bazena komisija (do 3.000 Adpacks).
 • reklamni paket (Adpack) košta 25 eura, a garantuje da donese 10.000 stavove i najmanje 100 klikova.
 • Partner komisija za upućivanje ljudi na 1. i 2. generacije.
 • U mjesec četiri puta preuzeti isplatu na provjeriti bankovni račun (od 5. isplatu 10 Naknada za euro)

Upišite se sada ovdje i dobiti besplatan web stranica i marketinških materijala

Registrirajte se sada besplatno ovdjeAdpackPro - Swiss made - Swiss Quality


Vietnamese, Ukrainian, Turkish, Thai, Swedish, Serbian, spanish, Slovenian, Slovak, Russian, romanian, Portuguese, Polish, Norwegian, German, Hungarian, Chinese, Japanese, Italian, Croatian, Dutch, hindi, Greek, French, Finnish, english, danish, Czech, Bulgarian, Bosnian, belarusian, Albanian,
AdpackPro iskustava i informacija
bosanski, Bosnian - Bosnia and Herzegovina,

Onevision Holding AG

Mnogi kreativni ljudi koji dijele zajedničku viziju - Ovo je OneVision Holding AG. Osnovna ideja osnivača je osnovana maja 2015. godine stručnost raznih stručnjaka iz prvobitno različitih industrija i njihove mreže treba okupio pod jednim krovom za inovativni online poslovanje. Jer su znali jedni druge, sastali su se blagovremeno na konstruktivne razgovore u Marbeilla. Od osnovne ideje onda OneVision Holding AG nastala u roku od nekoliko mjeseci. U asortiman proizvoda i usluga je u stalnom porastu i neumoljivo. Pravo na vlastitu i da se distribuira proizvode i usluge je visoka od početka do danas, te je bez premca.

Lansiranje je izvršena sa programom "Jopbooster". Ovo je kit online softvera. Najvažnija karakteristika je da omogući ljudima da svoje tekstove optimizirana za tražilice, tako da ove web stranice onda zapravo mogu se naći na web-u. Ono što je dobro najboljih web stranica ako niko ne smatra ovu stranicu. U "Jopbooster" sada je i dalje razvijati i nudi u različitim konfiguracijama. Paralelno s tim, koncept obuke u oblasti SEO je razvijen. To se stalno uči u obliku obuke od strane kvalifikovanih instruktora OneVision Holding AG.

Od samog početka, strateško partnerstvo je važan korak za razvoj OneVision Holding AG. Između OneVision Holding AG i Humboldt škole, Indisoft i drugim partnerima, to je vrlo brzo na saradnju i transfer znanja. Zajedno za volanom je sigurno izmislio ništa novo, ali je napravio više okrugli obično.

OneVision Holding AG

10% od prometa OneVisonHoldingAG toka u projektu AdpackPro (CTR, brendiranje i tražilice rangiranje drugih proizvoda)


Upišite se sada ovdje i dobiti besplatan web stranica i marketinških materijala

Registrirajte se sada besplatno ovdje

Ozbiljan i pravni. - Iskustvo sa oglašavanja platformi AdpackPro


vijetnamski, ukrajinski, turski, Tajlandska, švedski, srpski, španski, slovenački, Slovak, ruski, rumunski, portugalski, poljski, norveški, njemački, Mađarski, kineski, japanski, italijanski, hrvatski, holandski, hindi, grčki, francuski, finski, engleski, danski, češki, bugarski, bosanski, Bjeloruski, albanski,

OneVision Holding AG - Proizvodi
... Ostali proizvodi koje nudi OneVision Holding AG

Jopboosterpro Series
Adpackpro Series
Internet Academy
Europe
AdpackProbooster
Series
Adpackbooster
AdpackProApp
Onevision Done4you
SmartShopper
Smartmessenger
Smartaffiliate
OnevisionWorld
Done4You
OnevisionWorld
Onevisionazon
Onevision Card

Upišite se sada ovdje i dobiti besplatan web stranica i marketinških materijala

Registrirajte se sada besplatno ovdje

AdpackPro - 100% Swiss ozbiljnost, izdržljivost i dugotrajnost.


Albanian, belarusian, Bosnian, Bulgarian, Czech, danish, english, Finnish, French, Greek, hindi, Dutch, Croatian, Italian, Japanese, Chinese, Hungarian, German, Norwegian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Slovak, Slovenian, spanish, Serbian, Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese,
Novac na Internetu:: Partner naknade više od 2 etaže.
bosanski, Bosnian - Bosnia and Herzegovina,
Content trifft RefShare
bosanski - Dies Securekarte kann Ihr Leben rettenAdpackPro - Presentation

2 Posjetitelja online
otisak
-